5 θύρες και 6.000 εισιτήρια πήρε ο ΟΦΗ για το Παγκρήτιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο ΟΦΗ πήρε τις θύρες 9, 10 , 11, 12, 13 και το Παγκρήτιο Στάδιο αναμένεται να είναι ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και από την πρώτη στιγμή, οι δύο ΠΑΕ έδειξαν διάθεση και ομόνοια ώστε το παιχνίδι της μεθεπόμενης Δευτέρας να γίνει μέσα σε άριστο κλίμα. Ο ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Βλαχάκη και Ανδρέας Μανουσάκη καθώς επίσης παρόντες ήταν και οι Θεανώ Ρασούλη, Μανόλης Χρονάκης.

Στην σύσκεψη ο ΟΦΗ ζήτησε να διατεθούν για τους φιλάθλους του οι θύρες 9-10-11-12-13 του Σταδίου αίτημα που έγινε αποδεκτό από τον Εργοτέλη ο οποίος για τις ανάγκες των δικών του φιλάθλων θα ανοίξει τις θύρες 19-20-1-2.

Όπως ειπώθηκε στην σύσκεψη τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 15 ευρώ (εκτός από τα VIP της θύρας 1) ενώ για τα παιδιά έως 12 ετών εφόσον συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν. Για τον τρόπο παραλαβής και διάθεσης των εισιτηρίων για τους φιλάθλους του ΟΦΗ θα υπάρχει νέα ενημέρωση τις προσεχείς ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook