“Δεν το βάζω κάτω, θα γυρίσω πιο δυνατός”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, σε μια συνέντευξη από καρδιάς ο Αντρέας Λαμπρόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον τραυματισμό του, την συμπαράσταση που λαμβάνει και έδειξε βέβαιος πως θα επιστρέψει πιο δυνατός. 

Εδώ που έχουμε φτάσει είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς να βρεθούμε σε ένα τελικό, να τον διεκδικήσουμε και ακόμα να βγει και η ομάδα στην Ευρώπη” είπε ο μεγάλος άτυχος του φετινού ΟΦΗ, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους του στέκονται δίπλα του σε αυτή την άτυχη στιγμή λέγοντας πως  “Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Έχει την δυνατότητα η ομάδα να πάει εκεί που ονειρεύεται ο κόσμος και για αυτό πρέπει να συνεχίσει να την στηρίζει”

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδέας Λαμπρόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 

Για το δέσιμο που υπάρχει με τον κόσμο…

Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο. Ξέρω ότι με συμπαθεί και ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι λίγο επίπονο να  παθαίνεις τέτοιο τραυματισμό για δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό να δίνεις στον άλλο τη χαρά ότι είμαστε εδώ, σε περιμένουμε και σε αγαπάμε.

Για την αντίδραση των συμπαικτών του με τα μπλουζάκια συμπαράστασης…

Δεν ήξερα τίποτα και δεν είχα ιδέα. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ευχαριστώ όλους όσους πήραν αυτή την πρωτοβουλία.

Για την άτυχη στιγμή με τον τραυματισμό του…

Δεν  το βάζω κάτω. Είχε στραβώσει από την αρχή το πράγμα αλλά δεν στέκεσαι εκεί. Θέλω να γυρίσω δυνατός, να συνεχίσω να παίζω και να επιστρέψω ακόμα καλύτερος.

Για το πως είδε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό…

Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Με μία φάση η οποία αμφισβητείται ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Ήμασταν άτυχοι και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που με παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο παρά ότι χάναμε έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν έστω να πάρουμε το βαθμό.

Για τον ΟΦΗ του τελευταίου μήνα…

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Παίζουμε πολύ καλό ποδοσφαιρο και το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει νοοτροπία νικητή. Ακόμα και όταν δεν είναι καλό το παιχνίδι για μας έχουμε την πεποίθηση ότι θα πάρουμε. Είναι στην καθημερινότητα μας η πολύ καλή ψυχολογία και το δείχνουμε αυτό.

Για τον Σα Πίντο…

Έχει περάσει ο προπονητής αυτό που ήθελε και ανήκει σε αυτόν ένα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας. Αυτή τη νοοτροπία νικητή που μας τη μεταλαμπαδεύει και μας κάνει να θέλουμε τη νίκη και να πάμε για αυτή όπου και να παίζουμε.

Για το αν είναι ευκαιρία για τον ΟΦΗ να βρεθεί φέτος στον τελικό κυπέλλου…

Εδώ που έχουμε φτάσει είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς να βρεθούμε σε ένα τελικό, να τον διεκδικήσουμε και ακόμα να βγει και η ομάδα στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα.

Για το μέλλον του ίδιου  στον ΟΦΗ…

Είμαι σε μία κατάσταση ανάρρωσης, προσπαθώ να συνέλθω και με έχει επηρεάσει κάπως όλο αυτό. Δυο χρόνια είμαι ικανοποιημένος από όλες τις πλευρές και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στην ομάδα. Νομίζω είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook