“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μέσα ο Μπαρέιρο

Ο Νέρι Μπαρέιρο είναι το νέο πρόσωπο στον ΟΦΗ. Ο Παραγουανός συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή και δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Μαρκ Ζόρο ίσως να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σήμερα στην Τούμπα. Δεν είναι 100% βέβαιο, πάντως, ότι θα εμπιστευθεί αυτόν ο Ρικάρντο Σα Πίντο. καθώς υπάρχει και ο νεαρός Μπάμπης Δαμιανάκης. ο οποίος είχε παίξει στον επαναληπτικό με την Καλλονή και είχε πάει πολύ καλά. 0 Πορτογάλος τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και χθες. στην τελευταία προπόνηση, σε ό.τι αφορά γενικότερα το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν έχει στη διάθεσή του. βλέπετε, ούτε τους Ζέλικο Καλάιτζιτς. Σάκη Παπάζογλου. Αμφότεροι με κάρτες. Για τον μεν πρώτο, ο Σα Πίντο έχει δύο επιλογές.- τον Ματίας Βερόν και τον Κώστα Μπανούση. 0 Λαρισαίος φέρεται να έχει ένα προβάδισμα. Το ευρύτερο ντόμινο αλλαγών στην ενδεκάδα ίσως φέρει για πρώτη φορά στο σχήμα του ΟΦΗ και τον Ντουντού. Μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους. Να διαφοροποιήσει, δηλαδή, ο Πορτογάλος το 4-4-2 των τελευταίων επιτυχιών, να το μετατρέψει σε 4-2-3-1. Ελλείψει Παπάζογλου. άλλωστε, είναι δύσκολο να επιμείνει σε αυτό. Ας μην ξεχνάμε, τέλος, ότι είναι ένα ματς ιδιαίτερης δυσκολίας για τον ΟΦΗ και άρα ανάλογη θα είναι και η τακτική προσαρμογή.

Έθνος

Ο Μάικλ Όγιος ήρθε το καλοκαίρι με Τυμπανοκρουσίες στο Ηράκλειο και όλοι στον ΟΦΗ εκθείαζαν Την ανακάλυψη Του Λουτσιάνο Γκαλέτι, μια και ο δανεισμός Του 22χρονου επιθετικού από Την Εστουντιάντες έγινε κατόπιν δικής του εισήγησης. Η προσφορά του όμως στον κρητικό σύλλογο ήτον μικρή και απομακρύνθηκε αθόρυβα, παρότι τελευταία ο Σα Πίντο έδειχνε να τον υπολογίζει Για πολλούς το «διαζύγιο» βγήκε με επιθυμία του Ογιος. που του έλειπε η οικογένειά του και ήθελε να επιστρέψει στην Αργεντινή. Σύμφωνα όμως με άλλη πληροφόρηση, αυτή η απόφαση δεν του άρεσε και ακολούθησε έντονος διάλογος με τον Πορτογάλο τεχνικό. Πάντως χθες αποχαιρέτησε ήρεμος τους συμπαίχτες του και τον προπονητή και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σήμερα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ογιος μπορεί να μην αποτελεί σημαντική απουσία για τον Σα Πίντο, όμως οι τιμωρημένοι Ζόρο, Κάλαϊτζιτς και Παπάζογλου τού δυσκολεύουν αρκετά Το έργο. τη θέση Του πρώτου στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Παραγουανός Μηαρέιρος.
Πάντως η τελευταία «γκέλα» του ΠΑΟΚ δεν επηρεάζει τον Σα Πίντο, αν και στους παίχτες του επεσήμανε πολλές αδυναμίες του «Δικέφαλου του Βορρά».

ΦΩΣ

Πρώτη για Μπαρέιρο και Σίσιτς

Η αντικατάσταση του ενός από τους τρεις τιμωρημένους που έχει ο ΟΦΗ για τη σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας, του Ζόρο, αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει στα βαθιά τον Παραγουανό στόπερ Μπαρέιρο, που για πρώτη φορά μετέχει σε αποστολή της ομάδας (όπως και ο Σίσιτς που εξέτισε την ποινή του) και σκέφτεται είτε τη λύση του Μακρή είτε αυτή του νεαρού Δαμιανάκη. Εκτός αποστολής είναι και οι τιμωρημένοι Κάλαϊτζιτς και Παπάζογλου, αλλά και οι ανέτοιμοι Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης, όπως επίσης και ο άτυχος Λαμπρόπουλος. Με βάση τα παραπάνω ως πιθανή ενδεκάδα για να ξεκινήσει ο ΟΦΗ στην Τούμπα φαίνεται να είναι αυτή που απαρτίζεται από τους: Φερνάντεζ, Μπούρμπο, Μιλιαζες, Τριποτσέρη, Μακρή, Βερόν, Μπανούση, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη, Ροβίθη. Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται ακόμη και οι: Αγριμάκης, Στάθης, Ντουντού, Σίσιτς, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μπαρέιρο, Κυζιρίδης.
Στη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, αποφασίστηκε να δοθούν στον ΟΦΗ τα εισιτήρια των θυρών 9,10,11,12 και 13 για να καλυφτούν οι ανάγκες των οπαδών του.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook