Μπράβο ρε ΟΦΗ! Στέλνει 6.000 μπουκάλια νερού στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί έναν πραγματικά μεγάλο σύλλογο και με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την αποστολή 6.000 μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού στους Κεφαλλονίτες που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ έστειλε επιστολή στην Σούπερ Λιγκ μέσω της οποίας ζητάει την δραστηριοποίηση του συνεταιρισμού ώστε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο να βοηθήσει τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που περνούν μια μεγάλη περιπέτεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου αναδεικνύει η σημερινή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία απέστειλε επιστολή στην Superleague προτείνοντας να οργανωθούν άμεσα ενέργειες συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τον σεισμό κατοίκους της Κεφαλλονιάς.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική, η Superleague να αναλάβει να μεταδώσει μέσω των ΠΑΕ και των καναλιών Novasports μηνύματα συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω των επαναλαμβανόμενων σεισμών.

Επίσης, Η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει να στην Superleague αλλά και σε κάθε ομάδα ξεχωριστά, να έρθουν σε επικοινωνία με τους χορηγούς τους και να προσφέρουν ότι μπορούν στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει την αρχή αφού σε συνεννόηση με την εταιρεία Σεληνάρι θα αποστείλει 6.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό ΠΑΕ ΟΦΗ Η20 στους Κεφαλλονίτες που είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύουν σε σκηνές και πρόχειρα καταλύματα.