Μόνο ο ΟΦΗ έχει αύξηση στα εισιτήρια σε σχέση με πέρυσι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ που έχει αύξηση στα εισιτήρια της σε σχέση με το πρωτάθλημα της περιόδου 2012 – 2013.

Κάποιοι γραφικοί άνθρωποι ζητούν με παρεμβάσεις τους να… κλείσει το “Γεντί Κουλέ” γιατί είναι άνδρο ακολασίας, σατανικών πράξεων και άλλων κακών που αρρωσταίνουν το (υγιές) ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, εκείνοι οι γραφικοί άνθρωποι, ξεχνούν προφανώς (επίτηδες;) για τους δικούς τους προφανείς λόγους ότι το γήπεδο του ΟΦΗ είναι το μοναδικό που έχει τεράστια αύξηση των εισιτηρίων σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΟΦΗ πρόλαβε έπειτα από 11 παιχνίδια να “σπάσει” το φράγμα των 50.000 εισιτήριων όταν πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα διέθεσε μόλις 33.016! Και ενώ ακόμα έχει να δώσει άλλα 6 παιχνίδια μέσα στο Ηράκλειο! Κάτι που σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!

Την ίδια ώρα, τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ αδειάζουν ενώ όσα εισιτήρια έχει διαθέσει ο ΟΦΗ (50.513) σε 11 παιχνίδια, τα έχουν δώσει ΣΥΝΟΛΙΚΑ!

1 ματς του ΟΦΗ για 5 μιας αγωνιστικής!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η 22η αγωνιστική: Ο ΟΦΗ στο ματς με τον Παναθηναϊκό “έκοψε” 5.691 εισιτήρια ενώ την ίδια ώρα χρειάστηκαν τα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννενα – Λεβαδειακός, Καλλονή – Αστέρας Τρίπολης, Βέροια – Πανθρακικός, Πανιώνιος Εργοτέλης και Πλατανιάς – Πανθρακικός για να φτάσουν τον αριθμό των 5.974 εισιτηρίων!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook