«Υπάρχει ηρεμία στον ΟΦΗ και αυτό φαίνεται…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Βλαστός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ, την παρουσία του Ρικάρντο Σα Πίντο τονίζοντας ότι η ομάδα έχει αποκτήσει μια ταυτότητα στο γήπεδο.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΟΦΗ και μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ιστορία του συλλόγου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ τονίζοντας ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει μια κακή παρένθεση. «Εκεί που έλεγα πως είχε αποκτήσει μια «ταυτότητα», ήρθε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μας προσγείωσε. Μακάρι να είναι μια κακή παρένθεση» είπε αρχικά ο Γιώργος Βλαστός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βλαστός στον AthleticRadio 104,2

Για την πορεία του φετινού ΟΦΗ: «Βλέπω ότι έχει συνεχώς μια σταθερά ανοδική πορεία. Αυτή οφείλεται στην ομαδική δουλειά και σίγουρα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας έχει και ο κόσμος που κάνει το «Γεντί Κουλέ» μια καυτή και σημαντική έδρα. Η παρουσία του κόσμου δίνει στους ποδοσφαιριστές αυτοπεποίθηση και πολλά άλλα θετικά στοιχεία. Από την δική μου εποχή έχω να δω το «Γεντί Κουλέ» να γεμίζει με τόσο πολύ κόσμο».

Για την συνολική εικόνα του ΟΦΗ: «Σίγουρα, ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα με βάση την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Στην αρχή του πρωταθλήματος έχασε αρκετούς βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Να μην αδικούμε και τον Παύλο (σημ. Δερμιτζάκη) γιατί πιστεύω ότι εκείνος στάθηκε άτυχος. Δημιούργησαν προσδοκίες και δεν είναι εύκολα να φτιάξεις αμέσως ομάδα. Στην Ελλάδα δυστυχώς μετράει πάντα το αποτέλεσμα. Φαντάσου τώρα στον Ολυμπιακό να μην μέτραγε το αποτέλεσμα. Όταν εγώ είχα πάει στην Καλλιθέα, είχαμε χάσει 6 παιχνίδια στο 93’ και στο 94’. Ένας προπονητής μπορεί να μην πάει καλά από λεπτομέρειες. Όσο καλή δουλειά και να κάνει κάποιος, στο τέλος κρίνεται από το αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ δεν έχει χάσει πουθενά εύκολα, εκτός από τα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Σε όλα τα άλλα ματς, έχει παλέψει μέχρι τέλους. Και βασικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό».

Για την παρουσία του Ρικάρντο Σα Πίντο: «Ο Πίντο έχει περάσει κάποια πράγματα στην ομάδα. Προέρχεται από μια άλλη σχολή που τώρα βλέπουμε ότι στρέφονται προς τα εκεί ολοένα και περισσότερες ομάδες. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι το γεγονός ότι φαίνεται πως υπάρχει μια ηρεμία στην ομάδα και από εκεί ξεκινούν όλα. Ο παίκτης μπορεί να αφοσιωθεί και να δουλέψει με ηρεμία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook