«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
GOAL: ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ «ΘΕΜΑ ΚΑΠΙΝΟ»
 «Ασχημα μαντάτα» για τον ΟΦΗ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά, που άσκησε έφεση κατά τιs πρωτόδικης απόφασης εναντίον των Κρητικών για τον τραυματισμό του Στέφανο Καπίνο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Οι «μελανόλευκοι» αρχικό τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 12.000 ευρώ, ωστόσο πλέον παραπέμπονται στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και κινδυνεύουν με μεγαλύτερη τιμωρία.
Στον αγωνιστικό τομέα, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σα Πίντο. καθώς και ο Φραγκουλακης πλέον έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Την ίδια ώρα οι Παπάζογλου. Ζόρο, που εξέτισαν τις ποινές τους, επιστρέφουν στην ενδεκάδα, ενώ ο Μιλιάζες θα εκτίσει την ποινή iτης μίας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.
ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ!
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΠΙΝΟ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ!
Ανησυχία προκάλεσε στον ΟΦΗ η παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον Καπίνο! Ο Παναγιώτης Καρρας έκρινε ότι ήταν μικρή η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΟΦΗ (πρόστιμο 12.000 ε υ ρω) για όσα συνέβησαν με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Πλέον, η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όπου και θα τελεσιδικήσει. Στις τάξεις της κρητικής ομάδας η συγκεκριμένη απόφαση έπεσε σαν κεραμίδα! Οι 12.000 ε υ ρω που αρχικά είχε τιμωρηθεί ο ΟΦΗ μόνο αμελητέο ποσό δεν ήταν, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο… μποναμάς θα είναι μεγαλύτερος. Στα αγωνιστικά, η σκέψη όλων είναι στο ματς της Δευτέρας με τον Π ανθρακικό. Η επιστροφή των Παπάζογλου. Ζορό. Κάλαϊτζιτς λύνει τα χέρια του Σα Πίντο.
ΦΩΣ: Προπονήθηκε στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ
Στο βοηθητικό του Παγκρήτιου συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό που θα γίνει τη Δευτέρα. Ο λόγος της προσωρινής μετακόμισης του ΟΦΗ, οφείλεται στα έργα συντήρησης που γίνονται στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο. Από κει και πέρα στο εσωτερικό της ομάδας επιχειρείται προσπάθεια ανασύνταξης και αναπτέρωσης της ψυχολογίας μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τη θεωρούν απλά ως μια κακή παρένθεση. Η προσοχή έχει στραφεί στο ματς που ακολουθεί με τον Πανθρακικό όπου αποκλειστικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Κατά τα λοιπά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του Φράγκουλάκη στην ενεργό δράση αφού μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στους κοιλιακούς προσαγωγούς ο παίκτης του ΟΦΗ μετέχει κανονικά από χθες στο πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Το ευχάριστο για τον Ρικάρντο Σα Πίντο ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Κομοτηνής είναι ότι επανέρχονται ο Ζόρο, Κάλαϊτζιτς και Πάπάζογλου που έλειψαν από την Τούμπα λόγω τιμωρίας. Επίσης οι Ντουντου και Σίσιτς προπονούνται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και δεν αποκλείεται κάποιος εκ των δύο να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα ενόψει Πανθρακικού. Τέλος, όπως αποφασίστηκε από τον Ρικάρντο Σα Πίντο ο Κάρλος Μιλιάζες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών στο παιχνίδi της 26ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook