“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Χωρίς περιθώρια απωλειών

Άλλο αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ πλην της επικράτησης στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό συνιστά αποτυχία. Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Σα Πίντο, που θέλει να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να πάει στους 30 βαθμούς. Φυσικά οι επιστροφές τωνΖόρο, Κάλαϊτζιτς και Παπάζογλου λύνουν τα χέρια του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος αναμένεται να ρίξει στη μάχη και τους τρεις ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Ίβηρας κόουτς, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φερνάντεζ. Δεξιά στην άμυνα ο Μπούρμπος, αριστερά ο Μιλιάζες, ενώ το κέντρο της άμυνας θα συνθέσουν οι Ζόρο και Τριποτσέρής. Κεντρικά χαφ θα είναι οι Μακρής και Κάλαϊτζιτς, ενώ τη μεσοεπιθετική γραμμή θα συνθέσουν οι Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης και Κουτσιανικούλης (ή Σίσιτς). Στην κορυφή θα παίξει ο Παπάζογλου. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Σα Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία συμπληρώνουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Α γριμάκης, Στάθης, Βε· ρόν, Ντουντού, Μπαρέιρο και Ροβίθης. Εκτός έμειναν οι Δασκαλάκης, Φαζός, Φραγκουλάκης, Δαμιανάκης, Μπανούσης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Κυζιρίδης και Γιαγκιόζης.

Sportday

«Καθαρίζει» την παραμονή στο κάστρο του

Την ευκαιρία να οριστικοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή ίου στην κατηγορία και να διώξει τα όποια σύννεφα πάνω από το Ηράκλειο έχει σήμερα ο ΟΦΗ. Με όπλο την έδρα Tns (4-6-1), η ομάδα του Σα Πίντο θα προσπαθήσει να πάρει tous τρεις πολύτιμοι βαθμούς και να δώσει ένα τέλος στο σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» κάνουν όνειρα ακόμα και για δάδα, αρκεί βέβαια να περάσουν με νίκη από το «Γεντί Κουλέ». Μακριά πάντα από την Κομοτηνή μετράνε μόλις ένα τρίποντο (1-5-5), με τον Ακη Μάντζιο να έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και να μην υπολογίζει tous τραυματίες Κουτσόπουλο, Κάσες, Ρομέου, Σεϊδάν και τον τιμωρημένο Ντιόγκο.

Sportday

Κούτσια” ή Σίσιτς

Οι Δασκαλάκης, Φαζός, Φραγκουλάκης. Δαμιανάκης. Μπανούσης. Μονιάκης. Λαμπρόπουλος. Κυζιρίδης και Παγκιόζης έμειναν για διάφορους λόγους έξω από τη 18άδα του ΟΦΗ για το σημερινό ματς με τον Πανθρακικό στο «Γεντί Κουλέ». Οσον αφορά στην ενδεκάδα, ανοιχτή είναι μία θέση αριστερά στα χαφ. την οποία διεκδικούν ο Κουτσιανικούλης με τον Σίσιτς. με τον Λαρισαίο πάντως να έχει το προβάδισμα έναντι του Σλοβένου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook