Το… 7ημερο της φωτιάς για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα που περνάει από 2 σημαντικά ματς στο Ηράκλειο και 1… οριστικοποίησης πρόκρισης, ο ΟΦΗ θέλει να χαμογελάσει 3 φορές μέσα σε 7 ημέρες.

Τα πράγματα εδώ που έχουν φτάσει, αρχίζουν να ξεδιαλύνουν για τον ΟΦΗ και τον στόχο της άνετης παραμονής που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς. Οι 27 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει – 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι ένα σημαντικό κέρδος που έχει αποκομίσει η ομάδα μέσα από την αγωνιστική παρουσία της.

Πλέον, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα από εδώ και στο εξής ο ΟΦΗ μπορεί μέσα σε 7 ημέρες να βρει την ηρεμία του και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα… έδρα: 2Χ2 κόντρα σε Πανθρακικό, Εργοτέλη και με 33 βαθμούς εξασφαλίζει μαθηματικά την παραμονή σε ποσοστό 70%.

Ενδιάμεσα – την προσεχή Πέμπτη – ακολουθεί ο δεύτερος προημιτελικός κόντρα στον Πανιώνιο. Το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά (κυρίως) η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι τέτοια που δεν… προκαλεί αγωνίες. Όμως, επειδή στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα – ο ΟΦΗ χρειάζεται να παρουσιαστεί σοβαρός και μετρημένος ώστε να σφραγίσει την πρόκριση για τους “4”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook