“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Ανακοινώνει σήμερα το Νούνιες

Εντός της ημέρας θα ανακοινώσει ο ΟΦΗ την απόκτηση του Λιονέλ Νούνιες, Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πέρασε χθες χωρίς προβλήματα τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα παιχθεί το τελευταίο επεισόδιο στη μεταγραφή του. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει υπογράψει από την προηγούμενη Δευτέρα συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με την ομάδα του Ηρακλείου.

Sportday

Ντουντού ο 3ος

Μπήκε στο 61ο λεπτό του αγώνα ΟΦΗ – Π ανθρακικός και με σουτ έξω από την περιοχή έβαλε… μαξιλαράκι στην ομάδα της Κρήτης. Την έφτασε στους 30 βαθμούς, δηλαδή δύο βήματα από τη σωτηρία.
Από πότε. όμως. οι φίλαθλοι στο πέταλο της θύρας 1 του «Γεντί Κουλέ» είχαν να δουν στην εκεί εστία παίκτη του ΟΦΗ να βάζει γκολ με σουτ έξω από την περιοχή: Από τον καιρό του… Κατακλυσμού! Φέτος, τουλάχιστον, δεν είχε ξανασυμβεί. Επρεπε να έρθει ο «μάγος Ντουντού». για να το απολαύσουν. Αλλά ούτε στο απέναντι πέταλο, της θύρας U, έχουν χορτάσει τέτοια γκολ. Συνολικά, εντός – εκτός έδρας η ομάδα της Κρήτης έχει σημειώσει φέτος τρία γκολ με σουτ εκτός περιοχής. Και όχι μόνον στη Super League, αλλά και στο Κύπελλο. Σε 29 επίσημα παιχνίδια, τρία τέρματα έχουν μπει όλα και όλα. Γενικά στην Ελλάδα δεν σκοράρουν συχνά από απόσταση, αλλά το έλλειμμα του ΟΦΗ στη συγκεκριμένη επιθετική έκφραση είναι παραπάνω από μεγάλο.
Το πρώτο φετινό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή το σημείωσε την An αγωνιστική ο Αλέξης Περογαμβράκης, στο ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1 και το δεύτερο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
που άνοιξε το σκορ στο ΟΦΗ – Αρης 2-0. στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Στο Κύπελλο δεν έχει γίνει ακόμη σεφτές Λέτε να τον κάνει αύριο στη Νέα Σμύρνη ο Ντουντού: Ποτέ δεν ξέρεις. Προς το παρόν, πάντως, ο 31χρονος Βραζιλιάνος περιμένει τ’ αποτελέσματα στην ψηφοφορία της Σούπερ Λίγκας για το Best Goal. Μέχρι χθες το δικό του γκολ ήταν πρώτο στις προτιμήσεις, και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook