«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Νούνιες για ενάμιση χρόνο
Κοπέλι και με την βούλα ο Αργεντινός επιθετικός.
Για ενάμιση χρόνο ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ 0 ΛΙΟΝΕΑ ΝΟΥΝΙΕΣ – ΕΚΤΟΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑσ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ 0 ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ
ΗΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Λιονέλ Χόρχε Νούνιες. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός (γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 1984) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο».
Και τυπικά παίκτης του ΟΦΗ είναι από χθες το πρωί ο Αργεντινός. Ωστόσο κι όπως αναμενόταν δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη και φυσιολογικά δεν θα είναι παρών ούτε στο ηρακλειώτικο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Εργοτέλη. Ο Νούνιες έχει παραπανίσια κιλά και γενικά είναι ανέτοιμος για να παίζει άμεσα.
Δεν συντρέχει, άλλωστε, λόγος για ρίσκο, μια και στην κρητική ομάδα νιώθουν σχετικά ασφαλείς με τους 30 βαθμούς που έχουν στο πρωτάθλημα. Επίσης, το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» δίνει σαφές προβάδισμα έναντι του Πανιωνίου για πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ Σε σχέση με το ματς κατά του Πανθρακικού ο ΟΦΗ θα έχει σίγουρα μία αλλαγή. Δεν θα παίξει ο ντεφορμέ Βασίλης Κουτσιανικούλης. αν και συμπεριελήφθη στην αποστολή.
Επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μίρνες Σίσιτς. αν και δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει αριστερά ο ΚάλαϊτζΙτς και κεντρικοί χαφ να είναι ο Μακρής με τον Ντουντού. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι. Φερνάντες. Μπούρμπος. Ζόρο. Τριποτσέρης. Μιλιάζες. Μακρής.
Κάλαϊτζιτς. Ζε Εντουάρντο. Παπάζογλου. Περογραμβράκης.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν φέρεται διατεθειμένος να ξεκουράσει παίκτες, καθώς δεν θέλει να δυσκολέψει την προσπάθεια της πρόκρισης. Στην Αθήνα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει, εκτός από τους προαναφερθέντες, και τους Γιαγκιόζη.
Στάθη. Βερόν. Δαμιανάκη. Μονιάκη και Ροβίθη.
ΡΟΤΑΣΗ-ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ! ΕΚΑΝΕ 0 ΜΑΝΘΟΣ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ: ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΠΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ (ΕΩΣ ΤΟ 2016).
ΦΩΣ: Έπαθε πλάκα με το «Γεντί Κουλέ»

Ο Νούνιες κατά τη στιγμή της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με τον ΟΦΗ Έπαθε πλάκα με to«Γεντίκουλέ» Προτού επιλέξει τον ΟΦΗ ο Λιονέλ Νούνιες είχε προτάσεις από Κίνα, Ρωσία και Εκουαδόρ. Ο Αργεντινός ψήφισε Ελλάδα. Ήθελε να επιστρέψει στη χώρα μας. Από το Μπουένος Άιρες πήρε το αεροπλάνο για τη Φρανκφούρτη. Έμεινε εκεί μια μέρα, την επομένη ταξίδεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» και αμέσως για το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης». Ήταν πολύ κουρασμένος και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό από την τηλεόραση. Έπαθε πλάκα με το «Γεντί Κουλέ» γιατί του θύμισε αυτό της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Με τον Ολυμπιακό είχε παίξει στο Παγκρήτιο και μάλιστα είχε σκοράρει σε βάρος του ΟΦΗ. Αυτό το στάδιο θυμόταν. Σε έναν μήνα αναμένεται να είναι έτοιμος για να δείξει την αξία του, που είναι δεδομένη, άσχετα αν πήρε κάποια παραπανίσια κιλά, εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας οπό τον περασμένο Νοέμβριο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook