“Ανοικτό σε προβλέψεις το Εργοτέλης – ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την προοπτική διάκρισης στο κύπελλο αλλά και για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Καραΐσκος στον Athletic Radio 104,2

Για την σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: Είχα πει και αλλού πως μπορεί να κυνηγήσει το κύπελλο ο ΟΦΗ. Μετά τη νίκη με τον Πανιώνιο ειδικά. Βέβαια θέλει προσοχή γιατί το 2-0 δεν λέει τίποτα. Ο Πανιώνιος είναι σε κακή κατάσταση. Πρέπει να προσέξει το πρώτο ημίχρονο να μην δεχθεί γκολ. Θεωρώ πως εύκολα η δύσκολα θα περάσει. Τον τελευταίο καιρό αν εξαιρέσεις το ματς με τον ΠΑΟΚ η άμυνα του ΟΦΗ είναι σε πολύ καλή κατάσταση . Αν έβλεπε κανείς το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, δεν περίμενες αυτή την συντριβή”.

Για την σταθερότητα που δείχνει η ομάδα: Και με τον Πανθρακικό πήρε μια επαγγελματική νίκη. Το ζητούμενο ήταν να πάρει τους 3 βαθμούς, το οποίο και κατάφερε. Νομίζω πως έχει μια σταθερή πορεία και θα την έχει ως το τέλος. Θεωρώ πως η παραμονή είναι σίγουρη και θα είναι και πιο ήρεμος στην συνέχεια. Θα του αποβάλει και το άγχος. Ο ΟΦΗ θα πάρει κι άλλους βαθμούς. Οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή είναι ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός, ο  Άρης και η Βέροια. Νομίζω ότι  ο ΟΦΗ θα έχει και καθαρό μυαλό για να κυνηγήσει και το κύπελλο”.

Για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό εφόσον βρεθεί στον ημιτελικό: Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Μπορεί να μην έχει μεγάλους παίκτες αλλά παίζει σωστό ποδόσφαιρο. Είναι γρήγορη ομάδα και παίζει σωστά. Ο ΟΦΗ όπως παίζει το τελευταίο καιρό έχει το μέταλλο να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό. Το είδαμε και στο ματς πρωταθλήματος. Θα είναι μια πρόκριση 50-50 νομίζω”.

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: Και οι δυο ομάδες είναι λίγο απελευθερωμένες. Ο Εργοτέλης έρχεται από 3 νίκες και θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι για τους φιλάθλους. Θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι και νομίζω θα πάει στην ισοπαλία με γκολ. Είναι ένα ματς γοήτρου για 2 ομάδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν έχουν το μεγάλο άγχος για να ζητάνε βαθμούς. Νομίζω με “Χ” θα είναι ευχαριστημένοι και οι 2″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook