Φερνάντεζ στο Gentikoule: “Νίκη την Δευτέρα για τον κόσμο”!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συναντήσαμε τον Ντάνι Φερνάντεζ έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Ν. Σμύρνης και ο Πορτογάλος γκολκίπερ έδωσε σύνθημα νίκης για Εργοτέλη αλλά και για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν κέρβερος στο χθεσινό παιχνίδι όταν στο 60′ κράτησε το 0-0 στην επέμβαση που έκανε στο σουτ του Ντούνη. Ο Ντάνι μιλώντας στο Gentikoule δεν ήθελε να πει τίποτα για την επέμβαση του και στάθηκε στην κόπωση που υπάρχει μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια λέγοντας ότι: “Εμείς βλέπουμε σημαντικό κάθε παιχνίδι. Λόγω της κούρασης μείναμε λίγο πίσω γιατί παίξαμε δύο παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες. Τώρα πέρασε αυτό και κοιτάζουμε το ματς με τον Εργοτέλη”.

“Γνωρίζουμε τι σημαίνει το ματς για τον κόσμο”

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη την προσεχή Δευτέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο και ο Φερνάντεζ τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης: “Γνωρίζουμε τι σημαίνει το ματς για τον κόσμο που περιμένει ένα καλό παιχνίδι από εμάς. Θέλουμε να τελειώσουμε με την παραμονή, είμαστε και οι 2 στους 30 βαθμούς αλλά θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο”.

“Δεν υπάρχουν φαβορί με τον Παναθηναϊκό”

Όσον αφορά τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, ο 31χρονος γκολκίπερ τόνισε ότι σημαντικό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” υπογραμμίζοντας ότι “δεν υπάρχουν φαβορί, αν εμείς μπούμε μέσα και κάνει ο καθένας την δουλειά του τότε μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλει ο κόσμος. Κάτω δεν περνάει εύκολα κανένας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook