“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Πάει για sold out

Ούτε ένα εισιτήριο δεν θα μείνει απούλητο στο επικείμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ». Τα μαγικό χαρτάκια αναμένεται να κάνουν φτερά και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ. Υπάρχει peyaAos ενθουσιασμοε από τη σούπερ εβδομάδα με τρεο νίκεε και το όνομα του αντιπάλου καθιστά απαραίτητο το sold out.

ΦΩΣ

Παραμιλάνε με Ντουντού στον ΟΦΗ

Ούτε οι πιο αισιόδοξοι διοικούντες και φίλοι του ΟΦΗ δεν περίμεναν ότι τόσο σύντομα ο Ντουντού θα γίνει καθοριστικός για την πορεία της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος με τα τρία τέρματα που πέτυχε σε ισάριθμα συνεχόμενα παιχνίδια κατάφερε να χαρίσει τρεις νίκες στην ομάδα του Ηρακλείου. Και αν στην περίπτωση του Κυπέλλου η πρόκριση, ούτως ή άλλως, ήταν δεδομένη, στα ματς Τόιΐ πρωταθλήματος, μέ Πανθρακικό και Εργοτέλη, καθόρισε την εξέλιξη της αναμέτρησης, Για τον λόγο αυτό ο Σα Πίντο και οι διοικούντες την ΠΑΕ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την (άμεση) ανταποδοτικότητα της κίνησης Ντουντού και μάλιστα υποστήριζαν ότι περιμένουν περισσότερα στο μέλλον, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος ο ποδοσφαιριστής.
Η επικράτηση στο ματς με τον Εργοτέλη έδωσε στον ΟΦΗ τη δυνατότητα να κοιτάξει με άλλη ματιά το μέλλον. Και μπορεί οι άνθρωποι της ομάδας να μιλούσαν για προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί στα επόμενα ματς, όμως είναι ξεκάθαρο πως στον ΟΦΗ κοιτάζουν με περισσότερες απαιτήσεις τους δύο ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν κρύβουν τον στόχο για πρόκριση στον τελικό. Ο Σα Πίντο αποφεύγει να διευρύνει, επίσημα, τους στόχους, μιλάει για ανάγκη «να βλέπουμε τις υποχρεώσεις μας παιχνίδι με παιχνίδι», θέλοντας να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Για την ώρα πάντως εκείνο που προέχει είναι το ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, για το οποίο το κίνητρο δεν είναι άλλο από το να καταφέρουν να σπάσουν το αήττητο των πρωταθλητών. Για το ματς που ακολουθεί ο Σα Πίντο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μιλιάζες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μπούρμπο. Ο έμπειρος αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, η περίπτωσή του δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρή, όμως θα ξεδιαλύνει στα επόμενα 24ωρα.

Sportday

Δεν υπάρχει ο τύπος

Ντουντού, δεν υπάρχεις! Οταν είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, στα ντουζένια του. εκ ΤΙΣ ΚΑ Μόσχας ορμώμενος τότε, δεν είχε βάλει στα τρία πρώτα του παιχνίδια ισάριθμα γκολ.
Κι ας έπαιζε στον πρωταθλητή και όχι σε ομάδα με κύρια επιδίωξη την επιβίωση. Να τα βλέπουν οι ξερόλες. που έλεγαν, όταν υπέγραφε στον ΟΦΗ. ότι «έχει κάψει λάδια»…
Τέσσερα σουτ έχει επιχειρήσει ο 31χρονος άσος στο πρωτάθλημα, όλα εκτός περιοχής, κι έχει βάλει 2 γκολ (το τρίτο του τέρμα το έχει σημειώσει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο). Ποσοστό ευστοχίας, δηλαδή. 50%. και με μόλις 108 λεπτά συμμετοχής.
Ποιος είναι ο επόμενος στόχος; Να ισοφαρίσει την επίδοση του… γέρο – Καμαρά! Ο Σενεγαλέζοςτου Παναιτωλικού έχει κατακτήσει τρεις σερί αγωνιστικές -16η. 17η, 18η- το βραβείο του Best Goal της Σούπερ Λίγκ. Είναι το ρεκόρ στα οκτώ χρόνια του θεσμού του κορυφαίο γκολ. Ο Ντουντού το κέρδισε για το τέρμα του επί του Πανθρακικού. για την 24η αγωνιστική και στη σχετική ψηφοφορία για την 25η ο Ντουντού χθες το βράδυ και ώς την ώρα που γράφονταν τούτες οι αράδες προηγούνταν με ποσοστό κοντά στο 80%! Που πάει να πει ότι το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό -στο «Γεντί Κουλέ»- αποτελεί έξτρα πρόκληση για τον Βραζιλιάνο.
ΚΥΠΕΛΛΟ Στον ΟΦΗ. όμως, δεν τρίβουν τα χέρια τους μόνο για τα «μαγικά» πόδια του Βραζιλιάνου, αλλά και για τους 33 βαθμούς έπειτα κι από τη νίκη επί του συμπολίτη Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook