Ντουντού: «Ευγνώμων στον ΟΦΗ και τον κόσμο του»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος σταρ του ΟΦΗ μίλησε σε αθλητική εφημερίδα, τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Ολυμπιακό και εξήρε την στάση του συλλόγου και του κόσμου του απέναντι σε εκείνον.

Ο Ντουντού με 3 γκολ μέσα σε 7 ημέρες έδωσε το στίγμα του και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τον έφερε, πρώτη, στην Ελλάδα. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αναφερόμενος στο ντέρμπι του «Γεντί Κουλέ» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον ΟΦΗ που του έδωσε την δυνατότητα να αποδείξει την αξία του: «Είναι όντως απίστευτο, θα είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο ματς και για μένα προσωπικά και για την ομάδα. Έζησα πολλά στον Ολυμπιακό, θα είναι περίεργο. Όμως πλέον είμαι παίκτης του ΟΦΗ και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου. Είμαι ευγνώμων στον ΟΦΗ και τους ανθρώπους του για το δώρο που μού έκαναν να με φέρουν πάλι πίσω στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι σαν παράδεισος για μένα. Επέστρεψα πάλι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που το ήθελα».

Ο Βραζιλιάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο τον «αγκάλιασε» ο κόσμος του ΟΦΗ λέγοντας ότι: «Η Ελλάδα που είναι μια χώρα που αγάπησα. Είμαι ξανά ευτυχισμένος. Ευχαριστώ και πάλι από την καρδιά μου τον ΟΦΗ και τους ανθρώπους του για το δώρο που μού έκαναν, θα κάνω σε κάθε ματς ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους ευχαριστήσω. Ευχαριστώ και τον κόσμο του ΟΦΗ για την υποδοχή. Είναι απίστευτοι». Όσο για το αν θα παραμείνει στον ΟΦΗ, συμπλήρωσε τονίζοντας ότι «μόνο ο θεός ξέρει το μέλλον. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και στόχος μου είναι να κάνω τους ανθρώπους του ΟΦΗ χαρούμενους μαζί μου. Χαίρομαι που μού έδωσαν την ευκαιρία να δείξω ότι δεν έχω τελειώσει ως ποδοσφαιριστής. Έχω όνειρα και πολλή όρεξη για μπάλα. Τώρα χαμογελάω ξανά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook