“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Αποχή – μήνυμα στον ΟΦΗ

Από τα επινίκια της Δευτέρας στην αποχή ins Τετάρτης… Οι επιτυχίες της ομάδας δεν μπορούν να διαγράψουν τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ και οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να στείλουν μήνυμα στη διοίκηση. Σε μία κίνηση που είχε περισσότερο προειδοποιητικό χαρακτήρα αποφάσισαν να μην προπονηθούν xOes με αφορμή tis καθυστερήσει που παρατηρούνται oris πληρωμές.
Πρωτοστάτες της αποχής ήταν οι ξένοι που συμηαρέσυραν βέβαια και τους Ελληνες, προκειμένου να λειτουργήσουν ως ομάδα σε αυτήν την πρωτοβουλία.
0 Ρικάρντο Σα Πίντο συμμερίστηκε την ανησυχία των παικτών για το οικονομικό, έδειξε κατανόηση σε ό,τι αφορά την άρνησή τους να προπονηθούν τη χθεσινή μέρα, αλλά επισήμανε ότι από δω και πέρα δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή προετοιμασία της ομάδας για το σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες τόνισαν ότι δεν έχουν τέτοια πρόθεση, ωστόσο έπρεπε να στείλουν ένα μήνυμα επειδή είναι «μέσα» στο οικονομικό δύο με δυόμισι μήνες.
Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης ενημέρωσε ότι από Δευτέρα θα γίνουν πληρωμές και εκτιμάται ότι τα έσοδα από το αναμενόμενο sold out των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό θα καταλήξουν πιθανότατα στις τσέπες των ποδοσφαιριστών.
Εν τω μεταξύ, τη σημερινή μέρα θα κριθεί και ο βαθμός ετοιμότητας του Χρήστου Μπούρμπου που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Ο αρχηγός θέλει διακαώς να αγωνιστεί για να συμμετάσχει στην προσπάθεια του ΟΦΗ να σπάσει το αήττητο των «ερυθρόλευκων».

Sportday

Απεργία στον ΟΦΗ

Πήγαν στο Βαρδινογιάννειο αλλά δεν προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς αποφάσισαν ν’ απεργήσουν, προκειμένου να πιέσουν τη διοίκηση να τους καταβάλει ένα μέρος, αν μη τι άλλο, από τα οφειλόμενα χρήματα. Η απόφαση τους, πάντως, δεν ξάφνιασε τη διοίκηση, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες είχαν προειδοποιήσει ότι μετά το ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη θα έκαναν πράξη τη σκέψη τους να μην προπονηθούν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκης δεν ήταν στο αθλητικό κέντρο, αφού -όπως ειπώθηκε- έλειπε από το Ηράκλειο. Ωστόσο, από τη διοίκηση διαβιβάστηκε στους παίκτες ότι τη Δευτέρα θα πάρουν κάποια λεφτά, μια και θα μπουν στο ταμείο οι εισπράξεις του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως οι παίκτες δεν είχαν σκοπό να κάνουν απεργία διαρκείας και σήμερα θα προπονηθούν κανονικά. Ευελπιστούν, βέβαια, ότι θα υλοποιηθεί η δέσμευση των διοικούντων. Αλλωστε, οι οφειλές στους περισσότερους είναι μεγάλες κι αφορούν σε δόσεις συμβολαίων και πριμ.

ΦΩΣ

Προειδοποιητική αποχή των παικτών του ΟΦΗ
Τι και αν σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΟΦΗ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση; Τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την ομάδα. Και όσο και αν γίνεται προσπάθεια από τη μια να καλυφθούν οι τρύπες και από την άλλη να υπάρξει η απαραίτητη ανοχή από την πλευρά των παικτών κάπου υπάρχει και κάποιο όριο. Και το όριο των παικτών εξαντλήθηκε χθες με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αρνούνται να προπονηθούν θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν δημόσια τη στάση τους και την αγανάκτησή τους προς τη διοίκηση για την καθυστέρηση στην καταβολή των οφειλομένων. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά οι παίκτες του ΟΦΗ δεν προπονήθηκαν χθες ζητώντας να τους καταβληθούν οφειλόμενα που αφορούν 3-4 μήνες. Παρά τις προσπάθειες των διοικούντων να μεταπεισθούν κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό και μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη κίνηση πολύ περισσότερο τώρα που πλησιάζει το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Για την κατάσταση αυτή ενημερώθηκε ο Μάνθος Πουλινάκης που ήταν στην Αθήνα και δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών. Την ίδια ώρα κάτι η εξαιρετική πορεία του ΟΦΗ στις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Ηρακλείου από τη μια να φτάσει στη συγκομιδή των 33 βαθμών και από την άλλη να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Κάτι το κίνητρο που προκύπτει από τον αντίπαλο, τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, συνθέτουν συνδυασμό που εξιτάρει τους φίλους του ΟΦΗ οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους παράσταση στο ματς του Σαββάτου. Γι’ αυτό και ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να προμηθευτούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης έτσι ώστε να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας του ΟΦΗ. Άλλωστε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού καθώς το αίτημά τους είχε απορριφθεί στη σύσκεψη που έγινε για τη λήψη μέτρων ασφάλειας. Τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα θα τιμώνται προς 10 ευρώ (θύρες 1, 4, 5), 15 ευρώ (θύρες 3 και 6) και 20 ευ ρώ (θύρες 7 και 8).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook