«Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τον δρόμο που έχει πάρει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ματς του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, σχολίασε την οικονομική πολιτική του συλλόγου και επανέλαβε ότι η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την παραμονή της.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και όπως ήταν φυσιολογικό ερωτήθηκε για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ αλλά και την προσπάθεια που επιχειρείται στον οικονομικό τομέα. Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «σίγουρα, η παραμονή στην Σούπερ Λιγκ δίνει την ελπίδα ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες, μπορούν να βελτιωθούν. Ο ΟΦΗ, και πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στην διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη, διαχειρίζεται πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν. Το γεγονός ότι έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα, έχει μειωθεί το μπάτζετ που ήταν τεράστιο αλλά και η ικανότητα να αποπληρώνει και να διακανονίζει τις οφειλές των προηγούμενων χρόνων, όλα αυτά είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα. Και μάλιστα, το έχει πετύχει χωρίς να αλλοιώσει την φυσιογνωμία και την ιστορία του συλλόγου».

Όσον αφορά το παιχνίδι του Παγκρητίου τόνισε ότι «ήταν ένα παιχνίδι και αυτό παρατήρησα εγώ ήταν ότι σε ένα ντέρμπι δύο ομάδων το στοιχείο που επικράτησε ήταν το φίλαθλο επίπεδο – ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ενώ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ότι χειρότερο στα ντέρμπι. Όμως στο Ηράκλειο, ο φίλαθλος κόσμος της πόλης και κυρίως εκείνος του ΟΦΗ που ήταν και περισσότερος, όλα είδαμε ότι κύλησαν μέσα σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, τα βγάζει μέσα στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook