«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΑΠΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

 Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πήραν διαβεβαιώσει από τον Μάνθο Πουλινάκη ότι θα πληρωθούν από τα έσοδα της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις.
Την Τετάρτη δεν προπονήθηκαν ούτε πρωί ούτε  απόγευμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή χων οφειλομένων.
«Αν όλοιμας παίξουμε καλά μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για μένα προσωπικά δεν είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Τώρα είμαι παίκτηες του ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου» δήλωσε ο Ντουντού Σουαρένσε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Η χθεσινή μέρα είχε ένα δυσάρεστο νέο για τον Σα Πίντο. Οι εξετάσει που υποβλήθηκε ο Μπούρμπος έδειξαν διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο, κάτι που σημαίνει όχι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 10 ημέρες.
Δεν ήταν και τόσο οργανωμένη η αποχή των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ
Δεν προέκυψε δηλαδή μέσα από διάλογο και προσυνεννόηση. Σε μία μέρα κατά την οποία οι βασικοί παίκτη έκαναν αποθεραπεία (μετά τη δευτεριάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη), κάποιοι ξένοι ενημέρωσαν ότι δεν σκοπεύουν να προπονηθούν. Με αυτό τον τρόπο  αιφνιδίασαν, αλλά και έφεραν προ τετελεσμένων τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, καθώς αν διαχώριζαν τη θέση τους θα υπήρχε κίνδυνος να χωριστεί η ομάδα σε δύο στρατόπεδα.
Και αυτό είναι το τελευταίο που χρειάζεται ο ΟΦΗ των οικονομικών προβλημάτων.
Sportday: Εξω ο Μπούρμπος, μέσα ο Στάθης
 
Ο αρχηγός ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα, το οποίο αποκόμισε κόντρα στον Εργοτέλη και θα χρειαστεί περίπου δέκα ημέρες μέχρι να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Γιάννης Στάθης αναμένεται να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ. Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την αποχή τους λόγω οφειλόμενων.
Ο Ντουντού μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και μεγάλη ευκαιρία για μας επειδή παίζουμε στην έδρα μας. Για μένα προσωπικά, αποτελεί ξεχωριστό ματς. γιατί αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό. Τώρα. όμως. είμαι παίκτης του ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου». Σε ό.τι αφορά τη. μέχρι στιγμής, παρουσία του: «Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος».
Τέλος, η κρητική ΠΑΕ επισημοποίησε και τυπικά την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook