Λαμπρόπουλος: “Όνειρο για όλους μας ο τελικός”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος θα είναι παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2016 και μιλώντας στην Live Sport αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και τον μεγάλο στόχο της ομάδας.

Αρχικά, απάντησε στο ερώτημα για την ανανέωση του συμβολαίου του τονίζοντας ότι «χωρίς καμία αμφιβολία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην Κρήτη, αγωνίζομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν είχα κανένα απολύτως λόγο να σκεφτώ κάτι άλλο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος

– Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα μια ομάδα να κάνει πρόταση σε έναν παίκτη, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε υποστεί ρήξη χιαστών;
«Οφείλω να ομολογήσω ότι λίγες, μη σας πω ελάχιστες, ομάδες θα ενεργούσαν κατ’ αυτόν τον τρόπο, δηλαδή να προσφέρουν νέο συμβόλαιο σε έναν ποδοσφαιριστή, που ταλαιπωρείται από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω και να προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

– Πόσο δύσκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να επανέλθει μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό;
«Είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Το πιο δύσκολο στάδιο είναι ο πρώτος μήνας καθώς δεν μπορείς να περπατήσεις χωρίς βοήθεια. Όταν καταφέρει να περπατήσει χωρίς πατερίτσες, τότε όλα είναι διαφορετικά. Προσωπικά, το έχω ξαναζήσει και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν και γνωρίζω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω προκειμένου να επανέλθω».

– Αποτελεί πρόκληση για την ομάδα μία συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου;
«Σαφέστατα. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να κοντράρει στα ίσια και στα δύο παιχνίδια για τα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό. Είναι όνειρο για όλους μας ο ΟΦΗ να βρεθεί ξανά μετά από 27 χρόνια σε ένα τελικό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook