“Για να κερδίσει τον Ολυμπιακό, πρέπει να τα δώσει όλα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ντέρμπι ΟΦΗ – Ολυμπιακός τονίζοντας ότι “ο ΟΦΗ πρέπει να είναι σε καλή μέρα και να τα δώσεις όλα”.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και υπογράμμισε ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τον ΟΦΗ ενώ στάθηκε στο δέσιμο του με την ομάδα και το Ηράκλειο: «Παρακολουθώ τον ΟΦΗ και έχω πει πολλές φορές πως στην Κρήτη πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια. Θεωρώ την Κρήτη Πατρίδα μου. Έχω φίλους και κουμπάρους εκεί. Ακούω Κρητικά και δακρύζω πραγματικά. Παρακολουθώ την ομάδα και τα πάνω και τα κάτω όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ πως είναι δύσκολο αυτή την εποχή να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι κερδοφόρες οι ομάδες και είναι λογικό να υπάρχουν δυσκολίες. Το κακό είναι ότι στο τέλος την πληρώνει ο ποδοσφαιριστής. Όλες οι ομάδες κάνουν αμάν να πάρουν ένα παίκτη. Υπάρχει μια αβεβαιότητα γιατί δεν ξέρουν και οι ομάδες αν θα πάρουν τις χορηγίες που έχουν κλείσει».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Πουρσανίδης στον Athletic Radio 104,2

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ: «Ο κύριος Πουλινάκης φαίνεται να κάνει σοβαρές κινήσεις, δεν τον ξέρω προσωπικά, όμως δείχνει να πονάει την ομάδα. Αν αντέχει να κάνει τις κινήσεις που κάνει είναι καλό αυτό. Μέχρι στιγμής νομίζω πως ο ΟΦΗ χωρίς να ξέρω 100% τα πράγματα από μέσα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα όπως σε άλλες ομάδες».

Για την εικόνα του ΟΦΗ: «Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Παίκτες αξίας και το ίδιο και με τον προπονητή. Αν έχει ένα πολύ καλό προπονητή και μέτριους παίκτες μπορείς να κάνεις πράγματα. Ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει και καλό παίκτες και καλό προπονητή. Παλεύει τα παιχνίδια, δεν κερδίζει συνέχεια αλλά χαίρεσαι που την βλέπεις. Είναι ανταγωνιστική ομάδα. Σου δίνει τη σιγουριά πως θα παλέψει κάθε ματς. Αυτό που θα δεις θα σε ικανοποιήσει γιατί θα δεις μια ομάδα να παλεύει και αυτό είναι δουλειά προπονητή».

Για τον Ρικάρντο Σα Πίντο: «Δεν είμαστε πολύ μακριά από τους Πορτογάλους στην νοοτροπία. Φαίνεται σαν να είναι χρόνια στην ομάδα και να την πονάει. Και ως παίκτης ήταν πολεμιστής και τώρα σαν προπονητής. Αυτό το χαρακτηριστικό το έχει. Ελπίζω να μείνει χρόνια γιατί έχει ανάγκη μια ομάδα να πορεύεται με τον ίδιο προπονητή».

Για τον Ντουντού: «Μιλάμε για ένα παίκτη πολύ καλό. Νομίζω είναι μια έκπληξη και για τον ΟΦΗ και για τον ίδιο νομίζω. Δεν είναι ένα παίκτης που σκοράρει συχνά. Σαν παίκτης είναι πολύ καλός αλλά τώρα να πηγαίνει ένας παίκτης σε μια ομάδα και στα 3 πρώτα παιχνίδια να βάζει 3 γκολ δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον για ένα παίκτη που δεν είναι επιθετικός».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πιθανότητες έχει ο ΟΦΗ. Για να είμαστε ρεαλιστές ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει πολύ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Σε 90 λεπτά όμως μπορούν να ανατραπούν τα πράγματα . Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι σε καλή μέρα και να τα δώσεις όλα. Οι παίκτες πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν. Και οι δυο ομάδες αγωνιστικά σε καλή κατάσταση και μπορεί να γίνει και ωραίο παιχνίδι».

Για τα παιχνίδια κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει μια ομάδα που δεν έχει σταθερότητα. Τώρα τελευταία βρίσκει τα πατήματα της. Το θέμα είναι να είναι ο ΟΦΗ να είναι καλά και φυσικά να μην υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για μια ομάδα μεγάλη και θα αποκλειστεί εύκολα αν το κάνει αυτό. Πάντως ο ΟΦΗ αν είναι σοβαρός έχει τύχη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook