Τα πλάνα νίκης του Σα Πίντο, προβάδισμα “Σίλε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανεξαρτήτως αντιπάλου, ο Πορτογάλος δεν αλλάζει σχέδια και αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ επιθετικά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να υπάρχει η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, το δεύτερο μέσα σε 5 ημέρες, όμως το κίνητρο είναι πολύ μεγαλύτερο από την οποιαδήποτε, φυσιολογική, κούραση υπάρχει στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο άλλαξε το πρόγραμμα των προπονήσεων προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι ποδοσφαιριστές του και αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ με το καθιερωμένο 4-4-2.

Τις (βασικές) απουσίες των Μπούρμπου, Μιλιάζες αναμένεται να τις αναπληρώσει με τους Στάθη, Μονιάκη που θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην 11αδα του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι είναι δεδομένοι και φαίνεται ότι ο Μίρνες Σίσιτς έχει το πάνω χέρι για να ξεκινήσει βασικός αντί του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο Σλοβένος έδειξε κόντρα στον Εργοτέλη ότι ανεβάζει συνεχώς στροφές και κόντρα στον Ολυμπιακό είναι σε θέση να κάνει την διαφορά με την ταχύτητα του.

Πέραν του διλήμματος Σίσιτς ή Κουτσιανικούλη, δεν υπάρχουν άλλες απορίες και οι υπόλοιποι που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα είναι οι γνωστοί: Φερνάντεζ, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook