“Ο κόσμος να προστατεύσει την ομάδα και το γήπεδο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανδρέας Μανουσάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν και τόνισε ότι χρειάζεται να δείξει μεγάλη προσοχή για να προστατευτεί το “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μανουσάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα μέτρα ασφαλείας: «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζουμε με τον πρωτοπόρο που είναι αήττητος. Είναι μεγάλο το κίνητρο, θέλουμε τη νίκη και σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, δεν έχουν άγχος από το βαθμολογικό κίνητρο και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Από την εικόνα που είχαμε μέχρι χθες το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και καλό θα είναι ο κόσμος να φροντίσει να είναι από νωρίς στο γήπεδο. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να φύγει χωρίς κανένα παράπονο για την φιλοξενία και για την διαιτησία και ηττημένος. Ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα θα πρέπει να την προστατέψει ώστε να μην επέλθει κάποια τιμωρία. Είναι πάντα επικίνδυνα τέτοια παιχνίδια και ο κόσμος πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Κάθε φίλος από τη στιγμή που αγαπάει την ομάδα θα πρέπει να την προστατέψει ώστε να μην επέλθει κάποια τιμωρία. Ξέρετε πως έχει η κατάσταση και οποιοδήποτε πρόστιμο είναι επίπονο για την ομάδα. Γνωρίζετε τις συνθήκες και οποιοδήποτε πρόστιμο είναι κακό για την ομάδα. Επίσης ελλοχεύει και ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας. Όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι σημαντικά και καθήκον όλων είναι να προστατεύσουν την ομάδα»

Για την προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες και την έκταση στην Αμμουδάρα: «Το πιο βασικό κομμάτι είναι πως υπάρχει ανάγκη για τις υποδομές. Να γίνει ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα ώστε να μην επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος. Γίνεται μια συζήτηση με τον ερασιτέχνη ώστε να αξιοποιήσουμε τα γήπεδα ώστε να λύσουμε ένα μεγάλο κομμάτι στα τμήματα των υποδομών. Θέλουμε να βελτιώσουμε το τρόπο λειτουργίας ώστε να βοηθήσουμε και τα παιδιά να αξιοποιηθούν. Για τις ακαδημίες στην Χερσόνησο Ειναι μια συλλογική δουλειά. Ήταν μια σκέψη και προσπάθεια να ανοίξουμε εκτός Ηρακλείου. Είναι ένα δρόμος μεγάλος και δύσκολος και θέλουμε ο ΟΦΗ να ανοίξει τα σύνορα του. Γίνεται προγραμματισμός και νομίζω η ακαδημία στην Χερσόνησο έδειξε ένα καινούργιο δρόμο και θα αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα βήματα

Για την επόμενη χρονιά και τα πλάνα που υπάρχουν για το θέμα του γηπέδου: «Δεν είναι απλά σκέψη δικιά μου και της ΠΑΕ. Όλες οι συγκυρίες και η δυναμική της ομάδας έχει φτάσει ένα σημείο να αλλάξει γήπεδο. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό και έχει γίνει ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν μπορούν να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο «Γεντί Κουλέ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μας ζήτησε VIP σουίτα, τρεις θέσεις για το πάρκινγκ και θέσεις για το εστιατόριο. Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνετε πως για να φτάσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο πρέπει να αλλάξουμε γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook