“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Live Sport

Ανασύνταξη

Η βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό μπορεί να σκόρπισε την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της Κρητικής ομάδας ωστόσο ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι συνεργάτες του άρχισαν από το Σάββατο το βράδυ την επιχείρηση… ανασύνταξη. ‘Άπαντες συμφώνησαν στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον τα τελευταία χρόνια σε διαφορετικό επίπεδο, ωστόσο σε συζητήσεις που είχαν οι παίκτες μεταξύ τους επισήμαναν ότι θα μπορούσαν να είχαν παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστικοί και όχι να δείχνουν αυτή την εικόνα, η οποία δεν τους επέτρεψε να κοντράρουν σε καμία στιγμή του αγώνα τούς αντιπάλους τους.

Sportday

Ευχαριστώ στον κόσμο

Εάν υπάρχει ένα κέρδος για τον ΟΦΗ από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι η εντυπωσιακή εξέδρα. Γι* αυτό και η ΠΑΕ χθες εξέδωσε ευχαριστήριο: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ για πολλοστή φορά φέτος νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί τον υπέροχο αυτό κόσμο που γέμισε χθες το Τεντί Κουλέ”. Η ατμόσφαιρα ήταν για μια ακόμα φορά καταπληκτική και η συμπεριφορά όλων άψογη.
Ολοι μαζί συνεχίζουμε να… ανάβουμε φωτιά που μεγαλώνει».

Goal

Η εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν κατώτερη του αναμένουενου και αυτό το γνωρίζουν καλά τόσο ο Ρικάρντο Σα Πίντο όσο και οι ποδοσφαιριστή. Ετσι στα αποδυτήρια των «μελανόλευκων» το κλίμα που επικρατούσε ήταν nios πρέπει να αποδείξουν στα επόμενα παιχνίδια nojs ήταν μια κακή παρένθεση.
Μάλιστα με δεδομένο ncos υπάρχει και η πρόκληση ins συμμετοxns στον τελικό Κυπέλλου, α πα vies στην ομάδα του Ηρακλείου θεωρούν nu>s τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό αποτελούν την ευκαιρία tous να γράψουν ιστορία.

ΦΩΣ

Δεν το βάζουν κάτω στον ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ γνώριζαν εξαρχής ότι τα πράγματα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα. Αποδείχτηκε και στην πράξη, καθώς το 0-4 των «ερυθρόλευκων» επισφράγισε τη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πάντως το συγκρότημα του Σα Πίντο δεν τα βάφει μαύρα και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πορτογάλος: «Και μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ συνήλθαμε γρήγορα…».
Η προσοχή στρέφεται στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Επιστρέφει από τιμωρία ο Κάρλος Μιλιάζες, ενώ αύριο ή μεθαύριο θα έχει ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας του Χρήστου Μπούρμπου, που είχε τραυματιστεί κόντρα στον Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook