“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Με το μυαλό στον Άρη ο ΟΦΗ

Όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά, με το τέρμα που, κακώς, μέτρησε σε βάρος του Άρη και τις αντιδράσεις των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αποτελούν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων του ΟΦΗ. Όχι μόνο γιατί είναι θέματα που έχουν να κάνουν με τον χώρο στον οποίο και οι ίδιοι κινούνται, αλλά και για έναν πολύ πιο σημαντικό λόγο: ο ΟΦΗ είναι η πρώτη ομάδα που θα πάει στη Θεσσαλονίκη μετά τα όσα συνέβησαν προχθές. Οι άνθρωποι της ηρακλειώτικης ΠΑΕ προσπαθούν να προετοιμάσουν τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά τους παίκτες για την προσεχή αναμέτρηση. Είναι δεν δομένο ότι θα ζητηθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεξαγωγή της συνάντησης.
Ο Σα Πίντο υπολογίζει στα πλάνα του τόσο τον Μιλιάζες, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, όσο και τον Μάκρη, ο οποίος τελικά δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο ματς με την Καλλονή. Την ίδια ώρα Πάντως οι άνθρωποι του ΟΦΗ περιμένουν να διαπιστώσουν την πορεία των Μπούρμπου και Φράγκουλάκη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο μέν πρώτος έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, έμεινε εκτός Πλάνων στο ματς με τον Ολυμπιακό και η αρχική εκτίμηση ήταν ότι οριακά έίχέ ελπίδες για το παιχνίδι με τον Άρη. Όσον αφορά τον δεύτερο, είχε υποβληθεί σε επέμβαση κοιλιακών προσαγωγών λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και από τότε περιμένουν στον ΟΦΗ να διαπιστώσουν πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Και για τους δύο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Sportday

Με Μακρή στην Θεσσαλονίκη

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μακρής και οι ιθύνοντες του ΟΦΗ αποφάσισαν να παίξει το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να εκτίσει την ποινή του την 30ή αγωνιστική, στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Τις δύο τελευταίες ημέρες οι παίκτες της κρητικής ομάδας είχαν ρεπό και σήμερα ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα δει και σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Χρήστος Μπούρμπος και αν υπάρχουν ελπίδες να είναι παρών στο παιχνίδι με τον Αρη. Πάντως, αυτό που συζητούν από προχθές στον ΟΦΗ είναι το τι θα συναντήσουν στη Θεσσαλονίκη. Φοβούνται, παρ* ότι δημόσια δεν λένε κάτι, μην τυχόν η ομάδα τους πληρώσει τα σπασμένα για όσα εκτυλίχθηκαν προχθές στον αγώνα του Αρη με τον Πλατανιά.

Goal

Εκτός με Καλλονή ο Μακρής

Στην αναμέτρηση με την Καλλονή θα εκτίσει την ποινή ins pias αγωνιστικά ο Γιώργοε Μακρήε. καθώε ο Σα Πίντο αποφάσισε να μην χάσει τον έμπειρο μέσο στα κρίσιμα παιχνίδια του Ηρακλείου, όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα.
Από κει και πέρα, σήμερα θα φανεί η κατάσταση του τραυματία Χρήστου Μπούρμπου. που έχει υποστεί διάστρεμμα και είναι αμφi’PoAos για το pars με τον Αρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook