“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

“Κακή παρένθεση”

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία ίων παικτών του, λέγοντας «Ηταν μία κακή παρένθεση η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Το ξεχνάμε και προχωράμε δυνατά εν όψει Αρη». Στα αγωνιστικά, ερωτηματικό είναι ο Μπούρμπος ενώ επανέρχεται ο Μιλιόζες. Στο μεταξύ, ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στο ΚΡΗΤΗ-TV και αρνήθηκε πως είχε πρόταση από τον ΟΦΗ πριν αναλάβει ο Σα Πίντο, ενώ… αποθέωσε τον Πορτογάλο προπονητή. «Από τον ΟΦΗ είχα πρόταση μόνο τον Οκτώβριο. Μετά όχι. Είμαι και εγωιστής. Οταν διαβάζω πως αν πει όχι ο Τσιώλης θα πάει ο Νιόπλιας πως να παω; Εμφανιζόμουν σαν δεύτερη λύση». Οσο για τον κόουτς των Κρητικών, είπε: «Ζει για το ποδόσφαιρο και σκέφτεται τα πάντα. Εφερε ενθουσιασμό. Δύσκολα έβλεπε τον ΟΦΗ να παίζει 4-4-2. Είναι οργανωμέvoς και ήρθε ήρθε ο ιδανικότερος άνθρωπος».

Sportday

Μόνο με θαύμα θα παίξει ο Μπούρμπος

Μόνο με (·?) θαύμα θα προλάβει ο Χρήστος Μπούρμπος το σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο έμπειρος μπακ, που δεν είχε παίξει εναντίον του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού, δεν ήταν χθες σε θέση να προπονηθεί. Καλά καλά δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Ακολούθησε θεραπεία και όλα δείχνουν ότι θα χάσει το ματς με τον Αρη. Αλλωστε, δν υπάρχει λόγος να ρισκάρει, καθώς ο ΟΦΗ δεν καίγεται για βαθμούς και ο βασικός στόχος είναι πλέον το Κύπελλο, θα επιστρέψει, πάντως, το Σάββατο ο Κάρλος Μιλιάζες. ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΦΩΣ

Ερωτηματικά για Μπούρμπο στον ΟΦΗ

Ούτε και χθες κατάφερε ο Χρήστος Μττούρμττος να τεθεί στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο και πλέον είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Άρη. 0 έμπειρος δεξιός αμυντικός του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, πρόβλημα που τον ανάγκασε να μην αγωνιστεί ούτε την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Αρχικά είχε εκφραστεί η άποψη ότι θα κατάφερνε να ακολουθήσει την αποστολή για το ματς της Θεσσαλονίκης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή και αφού προηγουμένως υπάρξει συνεννόηση του Πορτογάλου τεχνικού με το ιατρικό τιμ της ομάδας αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Μιλιάζες, που εξέτισε την ποινή του και θα πάρει κανονικά τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΟΦΗ. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Λαμπρόπουλος, Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης, με τον τελευταίο να κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook