“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Δύσκολα ο Παπάζογλου

Δύο προβλήματα ανέκυψαν για τον ΟΦΗ εν όψει ins σαββατιάτικα εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη αναγκάζοντας πιθανότατα τον Ρικάρντο Σα Πίντο να αναθεωρήσει τα επιθετικά του πλάνα. Οι Θανάση Παπάζογλου και Μίρνες Σίσιτς προσβλήθηκαν από ίωση και μάλιστα ο πρώτος «ψήνεται» στον πυρετό, σε βαθμό να μην είναι σε θέση να βγει από το σπίτι του.
Ως εκ τούτου η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της ομάδας (μετράει πέντε γκολ. αλλά και ισάριθμες ασίστ έως τώρα στη Super League) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός πάντως εκτιμάται ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

ΦΩΣ

Νοκ άουτ ο Μπούρμπος, ίωση Παπάζογλου – Σίσιτς

Εκτός πλάνων για το ματς του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη τέθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος δεξιός αμυντικός του ΟΦΗ ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, γεγονός που προκάλεσε την απουσία του, και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε ούτε και χθες να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του, καθώς οι πόνοι δεν υποχώρησαν. Ετσι πλέον τέθηκε νοκ άουτ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και συνεχίζει τη θεραπεία στον τραυματισμένο αστράγαλο του προκειμένου να καταφέρει να επι; στρέψει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας j το ταχύτερο δυνατό.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα περιμένει να διαπι1 στώσει σήμερα και την κατάσταση των Παπάζογλου και Σίσιτς οι οποίοι έχουν προI σβληθεί από ίωση, με τον πρώτο μάλιστα να ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. Οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του ιατρικού επιτελείου είναι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα καταφέρουν σήμερα να γυμναστούν θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη καθώς το ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο. Όμως, ακόμη και αν μπουν στο πρόγραμμα, ζητούμενο παραμένει το πόσο πολύ θα έχει επιβαρυνθεί ο οργανισμός τους και πόσο εξαντλημένοι θα είναι. Συνεπώς η σημερινή ημέρα θα είναι κρίσιμη για την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς σε μεγάλο βαθμό θα κριθούν κάι οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς της Θεσσαλονίκης. Το βέβαιο είναι ότι αυτή τη φορά ο Σα Πίντο θα μπορεί να υπολογίζει τον Μιλιάζες που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook