Μουστακίδης: «Ο Άρης αγχωμένος – ο ΟΦΗ σταθερός»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μπάμπης Μουστακίδης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου αλλά και σε όσα του έχουν κάνει εντύπωση από τον φετινό ΟΦΗ. «Είναι σταθερός και μπορεί να αποκλείσει τον ΠΑΟ» τόνισε.

«Ο ΟΦΗ αποκτάει μια σταθερότητα και δυναμική και θέλω να πιστεύω και αυτό πως δεν είναι στηριγμένο στην άμμο γιατί τέτοιο προβλήματα δεν θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις. Ο ΟΦΗ δείχνει μια σταθερότητα και αγωνιστικά κάτι που εκπέμπει και από την διοίκηση του. Η ομάδα παίρνει αποτελέσματα εντός και εκτός σε αντίθεση με τον Άρη που έχει μόνο μία νίκη εντός. Μέσα στην έδρα σου καλείσαι να παίξεις και μπάλα» ήταν το πρώτο σχόλιο του παλαίμαχου άσου του ΟΦΗ και του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Μουστακίδης στον AthleticRadio 104,2

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση από τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ παρουσιάζει σταθερότητα, έχει βρει μια ισορροπία με την έννοια ότι δεν παίρνει μόνο αποτελέσματα με ψυχολογία αλλά και κυριαρχεί σε κάποια ματς με ομάδες με τον ίδιο στόχο. Αυτό του δίνει τον αέρα να βλέπει με αυτοπεποίθηση την συνέχεια του πρωταθλήματος, Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα δεδομένα και θα πρέπει να συνεχίσει να είναι το ίδιο σταθερός».

Για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό: «Για μένα κάνει μια σοβαρή προσπάθεια ο Παναθηναϊκός φέτος. Χωρίς μεγάλα ονόματα έχει μια δυναμική και έχει ξεφύγει από την τελευταία μιζέρια που είχε. Δείχνει πως μπορεί να ανεβαίνει. Βέβαια σαν Παναθηναϊκός δεν φτάνει αυτό. Στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ θα παίξει ρόλο σε τι μέρα θα βρεθείς και δεν θα είναι έκπληξη να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ. Είναι μια ευκαιρία για να κυνηγήσει την πρόκριση γιατί και αγωνιστικά είναι δυνατός και αυτός ο Παναθηναϊκός δεν φοβίζει».

Για την αγωνιστική παρουσία του ΟΦΗ: «Ξεχωρίζει η σταθερότητα που δείχνει εντός και εκτός έδρας. Σίγουρα είναι σφιχτός στην σαν ομάδα και δύσκολα θα δεχθεί γκολ και από την στιγμή που προηγηθεί μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα. Καλός αντίπαλος, σκληροτράχηλος που μπορεί να συνδυάσει εμφάνιση και αποτέλεσμα και σίγουρα είναι σε ανοδική πορεία.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης πετυχαίνει τον ΟΦΗ στο ανέβασμα του και αυτό το παιχνίδι θα το διαχειριστεί ο ΟΦΗ. Ο Άρης θα παίξει με το άγχος και την πίεση και όλη την φαγωμάρα που υπάρχει αυτή την εβδομάδα με την επικείμενη αλλαγή διοίκησης. Γενικά υπάρχουν τραγελαφικά πράγματα. Δεν ανακατεύομαι στα το παραγόντων. Οι παίκτες είναι επηρεασμένοι αλλά πιστεύω πως μπορούν να το δουν ως την τελευταία ευκαιρία για να κερδίσουν. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η έδρα θα παίξει το ρόλο της. Θέλω να κερδίσει ο Άρης για να ξεφύγει κάπως. Ο Άρης παίζει για ένα αποτέλεσμα ενώ ο ΟΦΗ μπορεί να διαχειριστεί πράγματα ακόμα και αν χάσει το παιχνίδι».

Για τον Άρη και που οφείλεται η κακή πορεία του: «Ο Άρης χρόνια τώρα ακόμα και όταν έπαιζα ακόμα, αυτή η φαγωμάρα υπήρχε. Απλά κάποια χρόνια τα αποτελέσματα και άλλα πράγματα που δεν βγαίναν κρατούσαν την ομάδα σε ένα επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια που γίνεται έλεγχος και το ψάχνουν από όλες τις πλευρές πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ενημερότητα. Γενικά όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε τον προγραμματισμό που έπρεπε ή δεν είχε τον άνθρωπο που θα έδινε το όραμα στους φιλάθλους για να υπάρχει και μία σταθερότητα. Είναι δύσκολα φέτος από κάθε άλλη χρονιά και γενικά βλέπουμε πως ακόμα και τώρα υπάρχει εσωτερική διαμάχη για το ποιος θα διοικήσει την ομάδα».

Για τον κύκλο που έχει κάνει ομάδα η οποία από την Ευρώπη βρίσκεται στο χείλος το γκρεμού: «Σίγουρα υπήρξε κακή οργάνωση. Όλα ήταν στημένα σε ένα ψέμα σαν την χώρα μας. Κάπως έτσι είναι και η εικόνα στον Άρη. Στα μάτια μας πολύ καλή αλλά ήταν στηριγμένα σε ψέμα και πλαστά πράγματα που κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος και πλέον η ομάδα καλείται να αντεπεξέλθει σε πράγματα που δεν συμβαδίζουν. Η ομάδα χτυπιέται από παντού και δεν μπορεί και κανείς να την προστατέψει Τα προβλήματα διογκώθηκαν φέτος και το περσινό πάθημα δεν έγινε μάθημα. Φέτος έγιναν ακόμα μεγαλύτερα λάθη, υπάρχει σύγκρουση και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Σε βλέπουν και οι άλλοι επηρεασμένο και σε χτυπάνε. Σίγουρα δεν φταίνε οι άλλοι για την κατάντια του Άρη και σήμερα που βρίσκεται με το 1,5 πόδι στο γκρεμό. Είδατε τι έγινε στα Χανιά και αν είχες μια ισχυρή διοίκηση δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook