Στο στόχαστρο του ΟΦΗ ο Μενδρινός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παράλληλα με την διεξαγωγή των πλέι – οφ, στον ΟΦΗ δεν θέλουν να αφήσουν πίσω την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς και όπως αποκαλύπτει η Athletic Press στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται ο Κώστας Μενδρινός.

Ο ΟΦΗ έχει μπει στον δρόμο της επιστροφής του στην Σούπερ Λιγκ και παρά την ταλαιπωρεία των πλέι – οφ δεν αφήνει στην άκρη και την μεταγραφική ενίσχυση του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και μπορεί στον ΟΦΗ να λένε ότι η προσοχή όλων είναι στραμμένη στα πλέι – οφ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζουν και τις προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν για το νέο πρωτάθλημα. Άλλωστε, η διεξαγωγή των πλέι – οφ έχει φέρει πίσω, χρονικά, αυτές τις υποθέσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γίνει αγώνας δρόμου ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ άμεσα μιας και ο χρόνος πίεζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Athletic Press ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ είναι ο Κώστας Μενδρινός που την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στον Άρη ενώ το καλοκαίρι που πέρασε είδε το όνομα του να ενεπλέκεται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων λόγω μιας παρεξηγημένης συνομιλίας. Αυτό το γεγονός ήταν και ο λόγος της αποχώρησης του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά το ότι ο Μενδρινός υπολογιζόταν από τον Σάκη Τσιώλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός μέσος βρίσκεται σε επαφές με τον ΟΦΗ όντας ένας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Νίκος Αναστόπουλος καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα την περίοδο 2009 – 2010. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ο Κώστας Μενδρινός αγωνίστηκε με τον Άρη σε 26 παιχνίδια και στα 6 από αυτά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο “Αναστό” εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Κώστα Μενδρινού καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις του κέντρου έχοντας την ικανότητα να βοηθήσει τόσο ανασταλτικά όσο δημιουργικά.

Ήδη, όπως αναφέρουν  οι πληροφορίες, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Κώστα Μενδρινό ωστόσο μέχρι τώρα υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, δεν αποκλείεται να ξεπεραστεί και με το τέλος των πλέι – οφ να υπάρξει οριστικό και θετικό τέλος στην υπόθεση απόκτησης του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook