«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΙΣΙΤΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
 Από υψηλό πυρετό ταλαιπωρούνται οι Θανάση Παπάζογλου και Μίρνες Σίσιτς, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα εν όψει του αγώνα με τον Αρη. Μάλιστα, οι δύο παίκτες έκαναν και εξετάσεις στο νοσοκομείο. Το θέμα είναι πως έχουν χάσει προπονήσεις και αν σήμερα δεν αισθάνονται καλά είναι δεδομένο ότι θα αποκλειστούν από την αποστολή και ο Πορτογάλος θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα ενδεκάδας
Sportday: Δύσκολα θα προλάβει ο Παπάζογλου
Με πολλά προβλήματα προετοιμάζεται ο ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον Αρπ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είδε και χθες τους Παπάζογλου και Σίσιτς να μην καταφέρνουν να προπονηθούν και πολύ δύσκολα θα προλάβουν το αυριανό παιχνίδι.
Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής δύσκολα θα υπολογίζει στον Μπούρμπο. 0 τελευταίος μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά είχε χάσει πολλές προπονήσεις και φαντάζει απίθανο να είναι στην ενδεκάδα.
O μεγαλύτερος προβληματισμός για τον Σα Πίντο είναι φυσικά ο Παπάζογλου. αφού πάνω του στηρίζεται όλο το επιθετικό παιχνίδι της κρητική ομάδας. Αν δεν τα καταφέρει ο Ελληνας επιθετικός, τότε ο προπονητής του ΟΦΗ αναμένεται να επιλέξει ανάμεσα σε Κουτσιανικούλη και Περογαμβράκη για την κορυφή της επίθεσης, με πιθανότερο σενάριο να πάει ο δεύτερος εκεί και ο πρώτος να αγωνιστεί στα άκρα.
Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει σήμερα το πρωί την προετοιμασία του και θα αναχωρήσει με απευθείας πτήση για Θεσσαλονίκη.
ΦΩΣ: Τελευταία ώρα για Παπάζογλου και Σίσιτς στον ΟΦΗ
Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ρικάρντο Σα Πίντο για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία τόσο του Θανάση Παπάζογλου όσο και του Μίρνες Σίσιτς για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο παίκτες έχουν προσβληθεί από ίωση και απέχουν τις δύο τελευταίες ημέρες από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αν όχι αδύνατη, η συμμετοχή τους, έστω και στην αποστολή. Ειδικότερα για την περίπτωση του υψηλόσωμου επιθετικού τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, καθώς ταλαιπωρήθηκε και από υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να έχει εξαντληθεί ο οργανισμός του. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και σήμερα να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να μπορούν να βοηθήσουν, έστω και ΣΙΣΙΤΣ σαν εναλλακτικές λύσεις, και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τις επιλογές του για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σα Πίντο θα περιμένει τους δύο παίκτες στην πρωινή Προπόνηση και ανάλογα με την εικόνα που θα σχηματίσει αλλά τη γνώμη του ιατρικού τιμ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει -και αυτή την αγωνιστική- τον Μπούρμπο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό, θα είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Ετσι το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί στη θέση του -και πάλι- ο Στάθης ενώ αντίθετα στο αριστερό άκρο θα επανέλθει ο Μιλιάζες που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook