«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 1 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Sportday: Εξω κι αυτός…
 Ο Αλέξης Περογαμβράκης έμεινε τελικά στο Ηράκλειο και δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.
Μπορεί ο Περογαμβράκης να ήταν αρχικά στην αποστολή του ΟΦΗ για το αποψινό παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». ωστόσο, δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη! Ο 26χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Τελικά, έμεινε στο Ηράκλειο. Το ίδιο ισχύει και για τον άρρωστο.
Σίσιτς.
Από την άλλη. ο Παηάζογλου μετέχει στην αποστολή, αλλά ούτε αυτός έχει καταφέρει να προπονηθεί λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη σειρά του! Η πληθώρα προβλημάτων στην επίθεση ανάγκασε τον Σα Πίντο να συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Νουνιες. Και λέμε «ανάγκασε» γιατί ο Αργεντινός φέρεται να μην είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Τώρα. το πώς θα πράξει ο Πορτογάλος τεχνικός στην επίθεση αποτελεί ερωτηματικό. Ο ένας από τους δύο επιθετικούς (πάντοτε στο 4-4-2) αναμένεται να είναι ο Κουτσιανικούλης. Ο δεύτερος αποτελεί… αίνιγμα. Μια σκέψη είναι να αρχίσει στο ματς ο Παπάζογλου κι όσο αντέξει.
Βέβαια, υπάρχει κι ο Ροβίθης. Εκτός αν ο Σα Πίντο θελήσει να αλλάξει το σχηματισμό σε 4-2-3-1 και πάει με έναν επιθετικό.
Εκτός έμειναν, επίσης με προβλήματα τραυματισμών, οι Μπούρμπος. Μονιάκης. Οπως κι ο Βερόν. Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ απ” ό.τι φαίνεται δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή.
ΦΩΣ: Με Νούνιες στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ
Για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον ΟΦΗ μπήκε σε αποστολή της ομάδας.
Στον Λιονέλ Νούνιες η αναφορά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στη 19άδα που ανακοίνωσε ο Ρικαρντο Σα Πίντο για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελιδης». Ο Αργεντινός δεν είναι απολύτως έτοιμος, από τη στιγμή ωστόσο που οι Παπάζογλου και Περογαμβράκης είναι αμφίβολοι, ο Πορτογάλος τον πήρε μαζί του. Ο Παπάζογλου λοιπόν εξακολουθεί να είναι άρρωστος και με υψηλό πυρετό, ενώ ο Περογαμβράκης συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Σα Πιντο αν τους χρησιμοποιήσει ή όχι. Ανάλογα με το αν είναι διαθέσιμοι θα καταρτιστεί και η ενδεκάδα. Αν, για παράδειγμα, δηλώσουν παρόντες, τότε θα χρησιμοποιηθούν στην κορυφή, στο 4-4-2. Ειδάλλως μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός θα είναι ο Ροβιθης σε σχήμα 4-23-1. Κατά τα άλλα, ο Φερνάντες θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Στάθης, αριστερά ο Μιλιάζες, με τους Ζόρο και Τριποτσέρη στο κέντρο των μετόπισθεν. Ντουντου και Μακρής θα στελεχώσουν το δίδυμο στα κεντρικά χαφ, με τον Ζε Εντουάρντο δεξιά και τον Κουτσιανικουλη αριστερά. Στο Ηράκλειο έμεινε ο ασθενής Σισιτς και οι τραυματίες Μπουρμπος (διάστρεμμα), Μονιάκης (ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα). Τραυματίες είναι και οι Δασκαλάκης, Φράγκουλάκης και Λαμπρόπουλος, ενώ για αγωνιστικούς λόγους πίσω έμεινε ο Βερόν και οι νεαροί Παγκιόζης και Φαζός. Ο Μιλιάζες εξέτισε την ποινή του με τον Ολυμπιακό και επέστρεψε. Η 19άδά που ανακοίνωσε ο Σα Πίντο είναι η εξής: Αγριμάκης, Φερνάντες, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Μπαρέιρο, Κάλαιτζιτς, Μακρής, Ντουντου, Μπανουσης, Κουτσιανικουλής, Παπάζογλου, Ροβιθης, Περογαμβράκης, Ζε Εντουάρντο, Κυζιριδης και Νούνιες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook