” Όλοι εκεί λοιπόν για την μεγάλη μας αγάπη τον Όμιλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με κοινή τους ανακοίνωση, οι σύνδεσμοι “Snakes 4” και “Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, μέσα στην ημέρα, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ ετοιμάζουν νέα εκδρομή προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και είναι δεδομένο ότι η Νέα Σμύρνη αναμένεται να βαφτεί “ασπρόμαυρη” για ακόμα μια φορά. Ήδη, οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ταξιδέψουν 100αδες φίλαθλοι του ΟΦΗ για τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ “Snakes 4 Heraklion Club” και “Κρήτες 4 Θόδωρης Παπαδόπουλος” διοργανώνουν και δεύτερη μεγάλη απόβαση στη Νέα Σμύρνη για το σημαντικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ παρά την δύσκολη ημέρα να δώσει βροντερό παρόν στην εκδρομή και η απόβαση στη Νέα Σμύρνη να είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 70 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει από το λιμάνι Ηρακλείου το πρωί της Πέμπτης και η επιστροφή από την Αθήνα, το βράδυ της ίδιας ημέρας μετά το τέλος του αγώνα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη.

Όλοι εκεί λοιπόν για την μεγάλη μας αγάπη τον Όμιλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook