Nίκη για να “καθαρίζει” με την παραμονή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν επιστροφή στις νίκες ώστε να “καθαρίζουν” με την παραμονή και να δώσουν βάση στις δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ ο ΟΦΗ αγκαλιάζει την παραμονή και αυτό είναι το ζητούμενο για τηνΚρητική ομάδα. Μπορεί ο ΟΦΗ ουσιαστικό να μην κινδυνεύει, ωστόσο στην ομάδα θέλουν να έχουν από νωρίς το κεφάλι τους ήσυχο ενώ το κίνητρο εν όψει των αναμετρήσεων για τα ημιτελικά κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο και στην ομάδα θέλουν να επικεντρωθούν σε αυτό.

Τα προβλήματα για τον Σα Πίντο δεν λείπουν για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΦΗ μπορεί να είδε μέσα στην εβδομάδα να επιστρέφει στην διάθεση του ο Περογαμβράκης, ενώ χθες στην διάθεση του τέθηκε και ο Δασκαλάκης, ωστόσο υπάρχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες. Εκτός από τους εδώ και καιρό τραυματίες Λαμπρόπουλο καιΦραγκουλάκη εκτός θα είναι και οι  Μονιάκη, Βερόν, Σίσιτς και Μπούρμπος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook