«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 7 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 7 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ… ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ
Ο ΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ… ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ OI ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ… ΔΟΣΗ ΤΟΥ
Η χθεσινή φωτογράφηση της όμορφης Εμμανουέλας που λάνσαρε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ casual ρούχα αποτέλεσε τη μόνη ευχάριστη νότα σε όσα έχει μπροστά του το προσεχές διάστημα ο ηρακλειώτικος σύλλογος.
Και αυτά είναι αρκετά καθώε εκτός από τις αναμετρήσεις για τα ημιτελικά του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, από τη μια ο Σα Πίντο και από την άλλη ο  Φανούρης Βατσινάς προκαλούν πονοκεφάλους^..
Ο Πορτογάλος κόουτς σύμφωνα και με το coachworldrankinq.com βρίσκεται στην 281 η θέση της παγκόσμιαs κατάταξης προπονητών ανεβαίνοντας 453 (!) ολόκληρες Θέσεΐς μέσα στο τετράμηνο όπου καθοδηγεί τον ΟΦΗ. Η επίσημη άνοδος των μετοχών του Σα Πίντο προβληματίζει, ειδικά από τη στιγμή που η οικονομική στενότητα παραμένει, όπωε και οι φήμεςπου τον θέλουν να έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων της χώρας του αλλά να παρακολουθείται στενά και από ελληνικές για… παν ενδεχόμενο.
Από κει και πέρα, η επανεμφάνιση του Φανούρη Βατσινά και οι δηλώσει του περί αδιάλειπτης παρουσίας του στα Tης ΠΑΕ στην ουσία αποτελούν ένα μέτρο πίεσης του πρώην προέδρου προς τη νυν διοίκηση (δεν τίθεται θέμα επιστροφής του) ώστε να σταθεί συνεπής σε ό.τι αφορά τη μεταξύ τους οικονομική συμφωνία. Οι δόσεις που έχει λαμβάνειν ακόμα ο Βατσινάς «ξεπάγωσαν» και ο Φανούρης… φανερώθηκε την πιο ακατάλληλη στιγμή.
Sportday: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΣΙΣΙΤΣ. ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
 Ο Σα Πίντο μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Δασκαλάκη. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ξεπέρασε το πρόβλημα κήλης που τον ταλαιπώρησε κι έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Οι Σίσιτς. Μπούρμπος δεν προλαβαίνουν, πάντως, ούτε το ματς με τον ΠΑΣ. Αρνητικά απάντησε ο ΟΦΗ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για εισιτήρια στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου. Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας Καρράς στην υπόθεση Καπίνο και δεν υπάρχουν, πλην προστίμου, επιπτώσεις στον ΟΦΗ.
ΦΩΣ: Δεν αυξήθηκε το πρόστιμο στον ΟΦΗ
Δεν είχε αποτέλεσμα η έφεση που είχε καταθέσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, σχετικά με την ποινή που είχε επιβάλει η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον ΟΦΗ, για όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί είχαν τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε κάνει έφεση ζητώντας να τους επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή, όμως η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την απέρριψε. Από εκεί και πέρα, μειώθηκε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον AO Χανιά για το ματς με τη Γλυφάδα από 3.000 σε 1.500 ευρώ, ενώ για τον Α. Βασιλομιχελάκη υπάρχει απαγόρευση εισόδου για δύο μήνες και ξεχωριστό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook