Επιτροπάκης: «Ο ΟΦΗ είναι σοβαρή ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O πρώην συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ματς του Σαββάτου αλλά και για την πρόκληση που ισοδυναμεί με ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Μιλώντας αρχικά για το ματς του Σαββάτου μεταξύ ΟΦΗ και ΠΑΣ υπογράμμισε ότι «για τον ΟΦΗ έχω μια πολύ καλή εντύπωση. Ο Σα Πιντο έδωσε ταυτότητα, άλλαξε το σύστημα και αξιοποίησε το ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο. Ο Παπάζογλου με τον Περογαμβράκη μπορούν να συνδυαστούν καλά σαν επιθετικό δίδυμο. Η ομάδα απόκτησε οντότητα και αυτό φάνηκε. Θεωρώ πως ο ΠΑΣ είναι μια σφιχτή ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κριθεί στην λεπτομέρεια».

Ο Μιχάλης Επιτροπάκης εξέφρασε την πίστη του ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας: «Είχε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα. Νομίζω άλλαξε εντελώς η εικόνα με την αλλαγή προπονητή και έχει να κάνει με την καλή αξιοποίηση του έμψυχου υλικού και ο ΟΦΗ από εκεί και μετά παρουσίασε καλή πορεία και η εικόνα του σαν ποιότητα ποδοσφαίρου και ομάδας. Είναι σοβαρή ομάδα και έχει τις δυνατότητες να περάσει τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο και να επαναλάβει μια τεράστια επιτυχία με την συμμετοχή του στον τελικό». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook