«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 8 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 8  Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Η σωτηρία περνάει από «Γεντί Κουλέ»
 Η σωτηρία περνάει από «Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί υποδέχονται σήμερα (15:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε περίπτωση που κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς θα φθάσουν με το… ενάμιση πόδι στην επίτευξη του στόχου. Αν συμβεί αυτό η δουλειά μπορεί να τελειώσει στο επόμενο ματς και πάλι εντός έδρας, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ θέλει να αφοσιωθεί και στα ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σα Πίντο άφησε τελικά εκτός αποστολής τον Δασκαλάκη. ο οποίος είχε επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από δίμηνη απουσία. Εκτός είναι, επίσης, οι Σίσιτς.Μπούρμπος όπως κι οι Μονιάκης, Bερόν. Φραγκουλάκης. Λαμπρόπουλος. Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε για δεύτερη συνεχή φορά ο Νούνιες. Ο Περογαμβράκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μαζί με τον Κουτσιανικούλη διεκδικούν μια θέση στην επιθετική γραμμή. Η άλλη θέση που «παίζει» είναι αυτή στον άξονα, ανάμεσα στον Μπανούση και τον Κάλαϊτζιτς.
ΦΩΣ: ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΔΑ Ο ΟΦΗ
 Ύστερα από δύο αγώνες μακριά από νικηφόρα αποτελέσματα, ο ΟΦΗ θέλει σήμερα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να ανακάμψει και να βάλει στο… σακούλι τρεις βαθμούς. Μαθηματικά η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, ωστόσο είναι φανερό όχι δεν θα είναι από εκείνες που θα μπουν σε περιπέτειες. Όπως και να ‘χει, στόχος του Ρικάρντο Σα Πίντο και των ποδοσφαιριστών είναι να επικρατήσουν της ομάδας της Ηπείρου όχι μόνο για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της έκτης θέσης, που είναι και ο στόχος στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για τον κόσμο τους, που για ένα ακόμα παιχνίδι θα δώσει βροντερό παρών στο «Γεντί Κουλέ». Φέτος οι οπαδοί του ΟΦΗ αποτελούν αποδεδειγμένα ισχυρό σύμμαχο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και οι παίκτες θέλουν να ανταποδίδουν στο γήπεδο την ευγνωμοσύνη τους. Πάντως αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για τον Πορτογάλο προπονητή και δεν είναι λίγα. Ο Μίρνες Σίσιτς τελικά δεν ξεπέραάε την ίωση που τον ταλαιπωρεί εδώ και μέρες, ο Δασκαλάκης κρίθηκε ανέτοιμος καθώς προπονήθηκε κανονικά μόνο δύο μέρες, ενώ τραυματίες είναι οι Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης και Βερόν. Ο Σα Πίντο αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Φερνάντεζ κάτω από τα γκολπόστ στο σημερινό ματς, δεξιά στην άμυνα τον Στάθη, αριστερά τον Μιλιάζες, ενώ το κέντρο της άμυνας θα συνθέσουν οι Ζόρο και Τριποτσέρης. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Ντουντού με τον Μακρή, στη μεσοεπιθετική γραμμή θα παραταχθούν οι Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης και Κουτσιανικουλης, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Παπάζογλού. Η αποστολή που ανακοινώθηκε χθες μετά την πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο συμπληρώνεται από τους Αγριμάκη, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μπανούση, Ροβίθη, Κυζιρίδη και Νούνιες.
» Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Ελλάδα σε περίπτωση που πέσει εκ νέου θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, όπως αυτή πρόσφατα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι ο Μάρκο Ζόρο. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της πορτογαλικής «Ο’ Jogo». Για τον κεντρικό αμυντικό του ΟΦΗ επισημαίνεται: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρκο Ζόρο αντιμετώπισε αυτήν τη συμπεριφορά και για αυτόν τον λόγο δείχνει διατεθειμένος να φύγει από την Ελλάδα αν επαναληφθούν καταστάσεις όπως αυτές που έζησε στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook