Ουκάρ: “Είμαι πεινασμένος για μπάλα και Σούπερ Λιγκ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κένταλ Ουκάρ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες και μιλώντας στο Gentikoule εξέφρασε την ανυπομονησία του για να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα.

Ήταν 29 Νοεμβρίου όταν ο Κένταλ Ουκάρ περνούσε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, το γόνατο του Γάλλου γινόταν “δύο κομμάτια” και η διάγνωση σοκαριστική. Ολική ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένος να χάσει όλη την χρονιά.

Οκτώ μήνες αργότερα, ο Ουκάρ επέστρεφε στην ενεργό δράση παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας συμβάλλοντας σημαντικά στην αλλαγή της εικόνας του ΟΦΗ ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ που πέτυχε ο Ιβάν Ρούσεφ.

Ο “Κενταλίνιο” μιλώντας στο Gentikoule δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στην δράση λέγοντας ότι “είμαι πεινασμένος για ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ άσχημες αυτές οι εικόνες για εμένα, να παρακολουθώ δηλαδή τους φίλους μου να δίνουν τον δικό τους αγώνα και εγώ να τους βλέπω από την εξέδρα”.

Ο Κένταλ Ουκάρ επέστρεψε στην δράση αγωνιζόμενος στα πλέι – οφ και υπογραμμίζει για αυτήν την διαδικασία λέγοντας ότι “είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο για να το δείξουμε. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα ώστε να το δείξουμε και να πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ”.

Όσο για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός πρόσθεσε “ήμασταν άτυχοι γιατί δεχτήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα από την Δόξα Δράμας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook