“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 10 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 10 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Aυτοκριτική και Παναθηναϊκός

Ημέρα αυτοκριτικής η χθεσινή στον ΟΦΗ μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τόσο ο Ρικάρνιο Σα Πίντο όσο κυρίως οι ποδοσφαιριστές του ήταν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση κόντρα στους Γιαννιώτες με τον Πορτογάλο να τονίζει πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη τόσο στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα όσο κυρίως στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Κακά τα ψέματα, όλοι στους «μελανόλευκους» ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» και εκεί έχουν ρίξει το βάρος από τη στιγμή που έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ρικάρντο Σα Πίντο περιμένει να δει αν έχει στη διάθεσή του και τον Hows, καθώς είναι δεδομένο πως ο Σλοβένος μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσες μεσοεπιθετικά. Οσον αφορά τον Μπούρμπο, πιθανότατα θα είναι έτοιμοε κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία», ωστόσο πιθανότατα να προστατευθεί εν όψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Goal

Δεν ξέχασαν τον Ρασούλη

Στις 5 Μαρτίου 2014, την προηγούμενη Τετάρτη δηλαδή, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδοποιού Μανώλη Ρασούλη που έφυγε ξαφνικά και απροσδόκητα και κάποιοι δεν τον ξέχασαν. Μεταξύ αυτών και οι άνθρωποι του ΟΦΗ που στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα τίμησαν τη μνήμη του. Στο γήπεδο είχε τοποθετηθεί μια μεγάλη φωτογραφία του Μανώλη Ρασούλη και μία ακόμη μικρότερη πάνω σε ένα τραπέζι καλυμμένο με τη σημαία του ΟΦΗ πάνω στο οποίο εναποτέθηκαν λουλούδια και από tous ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας για να τιμηθεί η μνήμη του Μανώλη Ρασούλη που oris 5 Μαρτίου 2011 που έφυγε από τη ζωή ήταν μόλις 66 ετών. Για όσους αναρωτιούνται γιατί ο ΟΦΗ τίμησε τη μνήμη του Μανώλη Ρασούλη η απάντηση είναι πως υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ο σημαντικός αυτός τραγουδοποιός ήταν από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου είχε γεννηθεί, πήγαινε όταν μπορούσε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του ΟΦΗ, του οποίου πέραν από δεδηλωμένος οπαδός είχε γράψει και τον ύμνο του.

Live Sport

“Φταίμε και εμείς”

Μπορεί to γκολ του Κρίστιαν Τσάβες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να ήταν άπιαστο, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Φερνάντες ωστόσο οι παίκτες του ΟΦΗ δεν αποποιήθηκαν τις ευθύνες τους. Σε συζητήσεις τους μετά το τέλος του σαββατιάτικου ματς παραδέχθηκαν ότι δεν θα έπρεπε να αφήσουν να πάει το παιχνίδι στην… κόψη του ξυραφιού και να δεχθούν ομολογουμένως ένα εκπληκτικό γκολ από τον Αργεντινό. Αυτό που παραδέχθηκαν οι περισσότεροι ήταν πως σχεδόν κανείς τους δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και γι αυτόν τον λόγο η ομάδα έχασε δύο βαθμούς τους οποίους εάν τους έπαιρνε θα είχε κάνει ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Πλέον στον ΟΦΗ αρχίζουν να σκέφτονται ήδη την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, εκεί όπου θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι για να πάρουν τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της καθώς «καίγεται» για βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook