Πρώτα ο Απόλλωνας και μετά ο Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να σκέφτονται νέα απώλεια βαθμών στο “Γεντί Κουλέ” και βάζουν… “φρένο” στο κύπελλο, σκεπτόμενοι μόνο το ματς του Σαββάτου.

Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και ο Ρικάρντο Σα Πίντο προτίθεται να κάνει λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να σκέφτεται πως θα βελτιώσει το πρόβλημα που υπάρχει στο επιθετικό κομμάτι.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό στοιχείο που επικρατεί στον ΟΦΗ – και δεν χρειάζονται εξηγήσεις ή γιατί – είναι ότι η ομάδα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρει τους τρεις βαθμούς το Σάββατο. Είπαμε και τις προηγούμενες ημέρες ότι ενδεχόμενη αποτυχία κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα θα επιφέρει ένα άγχος και μια (μεγαλύτερη) πίεση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ενώ αντίθετα εφόσον έρθει η νίκη επί του Απόλλωνα, ο ΟΦΗ θα φτάσει τους 38 βαθμούς και θα αφήσει οριστικά πίσω του το βαθμολογικό άγχος στο πρωτάθλημα. Και για αυτόν τον λόγο στον ΟΦΗ, οπότε πάει… κάποιος να πιάσει την κουβέντα για το κύπελλο, τον “φρενάρουν” τονίζοντας ότι εξίσου σημαντικός είναι ο αγώνας του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook