«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 14 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 14 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: Με Μπούρμπο αντί Στάθη
Με μοναδική αλλαγή τον Μπούρμπο αντί του Στάθη προτίθεται να παρατάξει ο Σα Πίντο τον ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ». Εκτός πλάνων παραμένει ο Σίσιτς. ο οποίος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την πνευμονία που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες. Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι αυτό. το οποίο θεωρείται ως ιδανική ευκαιρία για να «τελειώσει» ο ΟΦΗ με την υπόθεση σωτηρία κι ακολούθως να ασχοληθεί με τα παιχνίδια του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
ΦΩΣ:Το μυαλό στον Απόλλωνα και στο… βάθος ΠΑΟ
Η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα συγκεντρώνει την  απόλυτη προσοχή των ανθρώπων του ΟΦΗ που θέλουν να τελειώνουν, μια και καλή, την υπόθεση παραμονή. Στον ΟΦΗ ουτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο εμπλοκής της ομάδας σε… περιπέτειες που έχουν σχέση με τη σωτηρία γι’  αυτό και η κατάκτηση του τρίποντου στην αυριανή αναμέτρηση μοιάζει μονόδρομος. Γι’ αυτό και προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα στους παίκτες («πρώτα ο Απόλλων και μετά ο ΠΑΟ») μιας και δεν είναι κρυφή η επιθυμία να γίνει η προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό. Είναι όμως ξεκάθαρο πως στη ζυγαριά των προτεραιοτήτων η παραμονή ζυγίζει πολύ περισσότερο. Το βέβαιο πάντως είναι ότι και ο Σα Πίντο έχει τις σκέψεις αυτές στο μυαλό του και πολυ θα ήθελε να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες που μέχρι τώρα έχουν σηκώσει το βάρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας | (Ζόρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Παπάζογλου) ο-μως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο στη διάρκεια της α-ναμέτρήσης και υπό την προϋπόθεση ότι θα εξελίσσεται ικανοποιητικά για τον ΟΦΗ. Παράλληλα μένει να φανεί και πώς θα χειριστεί ο Πορτογάλος τεχνικός την περί-πτώση του Μπουρμπου ο οποίος μετέχει στις προπονήσεις αλλά προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο. Κατά τα άλλα σε μια προσπάθεια να σχηματιστεί ο καλυτερος δυνατός φάκελος όσον αφορά την υπόθεση της αδειοδότησης οι διοικούντες την ΠΑΕ προσπαθούν να κλείνουν τα μέτωπα που υπάρχουν ανοικτά εδώ και χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γίνονται γνωστά έχουν τακτοποιηθεί οι υποθέσεις των Μπαρκαουάν, Σταυρακάκη, Κασμερίδη, Καρακατσάνη, η περίπτωση Μάουρερ και εκείνη του Σκέντζου όπως επίσης και η οφειλή στον Πανθρακικό για τη μετακίνηση του Παπουλή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook