Σα Πίντο: “Το ματς με τον Απόλλωνα είναι ένας τελικός”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ρικάρντο Σα Πίντο ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Αντώνη Πετρόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής: «Ήμασταν άτυχοι. Ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ελπίζω η κακοτυχία μας να μην συνεχιστεί και να είμαστε τυχεροί με τον Απόλλωνα. Ξέρουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε στον πρώτο στόχο, αλλά ο Απόλλων είναι δύσκολη ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Πετρόπουλος, χρειάζονται επίσης τους βαθμούς και έχουν αρκετά καλούς αμυντικούς και μέσους. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί, τώρα όλοι ψάχνουν τους βαθμούς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να παλέψουμε για τη νίκη. Είναι ένας τελικός και τα παιδιά αξίζουν την παραμονή».

Για το αν θα υπάρχει στο μυαλό των παικτών και το Κύπελλο: «Το ξέρουμε αυτό. Στην ομάδα μας σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, η παραμονή και όχι το Κύπελλο, αλλά και εκεί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook