«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 15 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 15 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
Sportday: «Στόχος η παραμονή, όχι το Κύπελλο»
Είναι λογικό οι φίλαθλοι του ΟΦΗ να έχουν το μυαλό τους και στο Κύπελλο, μια κι ο πρώτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει.
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο. πάντως, ξεκαθάρισε μιλώντας στη Nova ότι προέχει ο σημερινός εντός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα.
Ο ΟΦΗ. άλλωστε, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τη σωτηρία του και αυτό τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Πορτογάλος τεχνικός: «Στην ομάδα μας σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. η παραμονή κι όχι το Κύπελλο».
Ο Σα Πίντο παρομοίασε τον σημερινό αγώνα με τελικό και χαρακτήρισε «δύσκολη ομάδα» τον Απόλλωνα, κάνοντας ειδική μνεία στον Πετρόπουλο.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες. με τους ανέτοιμους Σίσιτς και Βεράν να μένουν εκτός 19άδας. όπως συνέβη φυσικά και με τους γνωστούς τραυματίες Φραγκουλάκη και Λαμπρόπουλο. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Μπούρμπος. ο οποίος ενδέχεται να προφυλαχθεί εν όψει Κυπέλλου, από τη στιγμή που προέρχεται από απουσία ενός μήνα.
ΦΩΣ: Κάνει ροτέισον ο Σα Πίντο
 Στην αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ» συμπεριλήφθηκε ο Μπούρμπος, ωστόσο δεν αποκλείεται ο 30χρονος δεξιός μπακ να προφυλαχθεί από τον Ρικάρντο Σα Πίντο και να μην ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Στη λογική αυτή βασίζονται και οι υπόλοιπες σκέψεις του τεχνικού των Κρητικών αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, καθώς ενδέχεται να κάνει ροτέισον, προφυλάσσοντας ορισμένους ακόμα παίκτες.
Την ίδια ώρα όμως ο ΟΦΗ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να φτάσει τους 38 βαθμούς και να τελειώνει με την υπόθεση της σωτηρίας. Μία ενδεκάδα που ενδέχεται να ξεκινήσει σήμερα κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι η ακόλουθη: Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μακρής, Ντουντού, 2ε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου. Τη 19άδα της αποστολής συμπληρώνουν οι Αγριμάκης, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μ πα νουσης, Ροβίθης, Μονιάκης, Μπαρέιρο και Νούνιες. Εκτός πλάνων του Σα Πίντο έχει μείνει ο Σίσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από πνευμονία, καθώς και οι τραυματίες Βερόν, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος και Φαζό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook