Παπάζογλου: “Ο Σα Πίντο είναι ο μαέστρος μιας ορχήστρας…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θανάσης Παπάζογλου επέστρεψε στα γκολ και με εμφατικό τρόπο μάλιστα σκοράροντας δύο φορές ωστόσο μιλώντας στη NOVA εξήρε το κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε και στον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αρχικά είπε: “Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που είχαμε στην έδρα μας, με τα Γιάννινα  σταθήκαμε άτυχοι στο τέλος και δεχθήκαμε την ισοφάριση, ενώ σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παρ όλο που πετύχαμε γκολ ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το 90ο λεπτό γιατί ξέραμε ότι μια αντεπίθεση θα μπορούσε να μας δώσει ένα δεύτερο γκολ. Το πετύχαμε στο τέλος και κλειδώσαμε τη νίκη. Το παιχνίδι του κυπέλλου είναι μια πρόκληση για μας. Είμαστε μια ομάδα που έχει περάσει πολλές δυσκολίες, όπως οι περισσότερες της Σούπερ Λιγκ, καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή και βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι πρόκληση για μας. Θα κοιτάξουμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο προπονητής μας πιστώνεται ένα μεγάλο κομμάτι της πορείας μας γιατί είναι ο μαέστρος μιας ορχήστρας. Με την πορεία που κάνουμε φαίνεται η δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις”

Θα άλλαζες ένα από τα δύο γκολ για ένα γκολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό;

“Δεν νομίζω ότι ένας επιθετικός αλλάζει ποτέ τα γκολ του! Θα προσπαθήσω να πετύχω γκολ την Τετάρτη και να κρατήσω και αυτά που πέτυχα!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook