Περογαμβράκης: “Με τον κόσμο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλέξης Περογαμβράκης μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο μεγάλο ματς της Τετάρτης και παράλληλα υπογράμμισε ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει χωρίς άγχος το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΟΦΗ

«Μεγάλη νίκη, κοιτάμε στη συνέχεια να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για μας από δω και πέρα τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι τα ματς της χρονιάς. Για αυτά ζούμε για αυτά δουλεύουμε και πιστεύω να πάμε καλά. Σήμερα δείξαμε ότι εμείς το θέλαμε πιο πολύ το ματς από τον Απόλλωνα. Παίξαμε καλύτερα βάλαμε δυο γκολ και πήραμε τη νίκη. Όλοι όσοι έρχονται στο «Γεντι Κουλέ» θέλουν να κερδίσουν. Ο Απόλλωνας είναι σε δύσκολη θέση εύχομαι να πάνε καλά στη συνέχεια και να σωθούν.

Ο Παπάζογλου  είναι η κολώνα της επίθεσης της ομάδας, είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε αυτόν στηριζόμαστε και πηγαίνει πολύ καλά. Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός αυτή τι στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση όμως εμείς στο γήπεδο μας δεν φοβόμαστε κανέναν παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε το ματς και θα πάμε στη Λεωφόρο για ότι καλύτερο μπορούμε. Νομίζω ότι με 38 βαθμούς έχουμε σωθεί, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις,. Από κει και πέρα χωρίς άγχος θα συνεχίσουμε να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook