Όταν ο Παπάζογλου παίρνει το όπλο του…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σχεδόν το… απόλυτο έχει ο ΟΦΗ όταν ο Θανάσης Παπάζογλου μετράει δίχτυα δείχνοντας ότι τα δικά του γκολ αποτελούν και είναι βαρόμετρο για τα θετικά αποτελέσματα.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει πετύχει την φετινή σαιζόν 8 γκολ συνολικά (7 στο πρωτάθλημα + 1 στο κύπελλο) με τον ΟΦΗ να μετράει σε αυτά τα παιχνίδια 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Με τον Παπάζογλου να σκοράρει στα παρακάτω παιχνίδια, ο ΟΦΗ έχει το 90% των νικών και το μοναδικό γκολ στο οποίο σκόραρε και δεν κέρδισε ήταν η ισοπαλία με τον Εργοτέλη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο Παπάζογλου έκανε σεφτέ κόντρα στον Εργοτέλη πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που ο Παπάζογλου σκόραρε και ο ΟΦΗ ΔΕΝ κέρδισε.

Από εκεί και πέρα, συνέχισε πετυχαίνοντας 2 γκολ κόντρα στην Καλλονή, στη νίκη με 3-1 ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είχε σκοράρει ακόμα 2 φορές: ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-0 και ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1.

Με την έλευση του 2014, ο Παπάζογλου σκόραρε στον πρώτο προημιτελικό με αντίπαλο τον Πανιώνιο πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του ΟΦΗ και χθες επέστρεψε στα γκολ και στο πρωτάθλημα – όντας ο πρωταγωνιστής της νίκης επί του Απόλλωνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook