Αναστόπουλος: “Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε την Πέμπτη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την πίστη του στις ικανότητες των παικτών του επανέλαβε ο Νίκος Αναστόπουλος που μιλώντας για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης είπε ότι “έχουμε παίξει 3 αγώνες, κερδίσαμε τους 2. Είμαστε καλύτερη ομάδα”.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος ση νίκη επί του Διαγόρα λέγοντας ότι «το θετικό οι 3 βαθμοί που πήραμε, τους κρατάμε για το στόχο μας και συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μετά το πρώτο εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Ουκάρ, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, κυκλοφορούσαμε σωστά τη μπάλα, βοήθησε και η αποβολή του παίκτη του Διαγόρα και εκεί τελείωσε το παιχνίδι” είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό “σκοπός μου ήταν πως θα διαχειριστούμε την κόπωση για το παιχνίδι της Πέμπτης. Είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο, είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλύτερους παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο που και σήμερα ήταν κοντά μας και θα είναι και την Πέμπτη και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Εμείς σαν ομάδα είμαστε πολύ καλύτεροι όμως στο ποδόσφαιρο δεν λέει τίποτα αυτό, αλλά το πώς θα βρεθεί η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν πρέπει να το λέμε όμως ότι είμαστε καλοί, αλλά να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο, όπως και στα άλλα 3 που κερδίσαμε τα 2 και είχαμε μια ισοπαλία. Έχουμε και καλύτερη ομάδα και καλύτερους παίκτες.

Τέλος ο “Αναστό” έπλεξε το εγκώμιο της νεανικής ομάδας του Διαγόρα προσθέτοντας ότι “ο Διαγόρας είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, επιτέλους το Ροδίτικο ποδόσφαιρο θα στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά που είδαμε σήμερα ότι είναι πολύ καλοί. Μπορεί να μην έχουν εμπειρίες, αλλά έχουν ταλέντο και αν το δουν το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι θα κερδίσουν πολλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook