Σαν… στρατιώτες – καμικάζι περιμένουν την ΜΑΧΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν έχει χρόνο για χάσιμο και ήδη άφησε πίσω του τη νίκη επί του Απόλλωνα καθώς πλησιάζει η ώρα για το (πρώτο) παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πανέτοιμοι είναι στον ΟΦΗ για την πρόκληση που λέγεται «πρόκριση στον τελικό» στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης. Και μπορεί η σέντρα του αγώνα να είναι προγραμματισμένη για τις 7.00 το απόγευμα αλλά στον ΟΦΗ την έχουν κάνει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Όποιος ήταν στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα θα καταλάβαινε ακριβώς τι εννοούμε.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ περίμεναν αυτά τα δύο παιχνίδια από την ημέρα που έγινε η κλήρωση. Το συζητούσαν επί προσωπικού, το κουβέντιαζαν στα αποδυτήρια του ΒΑΚ, το έλεγαν όλη την ώρα μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη. Ήξεραν ότι η καταξίωση της φετινής χρονιάς έρχεται μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου και την ευκαιρία που έχουν όλοι να γράψουν ιστορία. Για εκείνους είναι μια μάχη μέσα από την οποία θέλουν να βγουν νικητές. Και πείσμωσαν ακόμα περισσότερο μετά τον αγώνα πρωταθλήματος όπου ο ΟΦΗ δείχνει ότι κοιτάζει στα μάτια τον Παναθηναϊκό και έχει τον τρόπο να τον αντιμετωπίσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook