Ξεκινάει ξανά πρόγραμμα – βουνό με 4 ματς σε 11 ημέρες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα παιχνίδια κυπέλλου σε συνδυασμό με την εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ δημιουργούν ξανά ένα πρόγραμμα, πραγματικό «βουνό» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 4 παιχνίδια σε διάστημα 11 ημερών!

Πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε θέση οδηγού – σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους που θέτει στις δύο διοργανώσεις – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εδώ τελείωσαν τα εύκολα.

Με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκινάει ένα πρόγραμμα που υποχρεώνει τον ΟΦΗ να δώσει 3 παιχνίδια μέσασε 7 ημέρες. Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στους «πράσινους» ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα ο ΟΦΗ θα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο για να αντιμετωπίσει την Καλλονή. Ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» του ΟΦΗ θα συνεχιστεί αφού πριν… προλάβει να πατήσει Κρήτη, θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 26 Μαρτίου. Το τελευταίο κομμάτι αυτού του προγράμματος θα παιχθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου όπου ο ΟΦΗ θα πάει στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δηλαδή, 4 παιχνίδια σε διάστημα 11 ημερών…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook