“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 18 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 18 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Στο πόδι για ΠΑΟ στο Ηράκλειο

Η νίκη επί του Απόλλωνα έδωσε τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να φτάσει σε συγκομιδή ασφαλείας, γεγονός που επιτρέπει στην ομάδα του Ηρακλείου να προσηλωθεί στα ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το αυριανό, στο οποίο οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκρισϊ] στον μεγάλο τελικό. Οι φίλοι της ομάδας θα συμπαρασταθούν στην ομάδα, αφού τα 8.200 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Οι τιμές τους έχουν οριστεί στα 10 ευρώ (θύρες 1, 4, 5), 15 ευρώ (θύρα 3) και 20 ευρώ (θύρες 7 και 8).
Οι παίκτες και ο Σα Πίντο ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους και μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει τις επιλογές του για την πρώτη ημιτελική αναμέτρηση. Στις επιλογές αυτές δεν αποκλείεται να βρίσκεται ο Σίσιτς, όχι όμως και ο Φραγκουλάκης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του προγράμματος. Και οι δύο πάντως προπονήθηκαν χθες, ξεπερνώντας την ίωση και το πρόβλημα στους κοιλιακούς αντίστοιχα.
Με το αυριανό παιχνίδι ξεκινάει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα για την ομάδα του ΟΦΗ, αφού ως το τέλος της μεθεπόμενης εβδομάδας θα δώσει τέσσερα ματς. Επιπλέον θα γίνουν και δύο ταξίδια που θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τους παίκτες. Πέραν της αυριανής αναμέτρησης ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καλλονή (δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μακρής), θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο (την προσεχή Τετάρτη) και μετά θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με την τοπική ομάδα.

Goal

Χαμός για ένα εισιτήριο

Ολοταχώς, όπως αναμενόταν, για sold out ακόμα και εντός της ημέρας πάει η αυριανή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος. Τα εισιτήρια του ημιτελικού τέθηκαν χθες σε κυκλοφορία και έγινε χαμός με εκατοντάδες οπαδούς των Κρητικών να είναι από χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να τα προμηθευτούν. Να σημειωθεί ότι έχουν εκδοθεί 8.500 «μαγικά χαρτάκια», ενώ δεν θα υπάρχει παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού. Στα της προετοιμασία των «μελανόλευκων», ο Ρικάρντο Σα Πίντο έριξε χθες το βάρος στην τακτική και onoos φάνηκε δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, θέση στο αρχικό σχήμα πάνιως διεκδικούν τόσο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης όσο και ο Χρήστος Μπουρμπος. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Sportday

Δώσε και μένα μπάρμπα!

Τέθηκαν χθες σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα Κυπέλλου ΟΦΗ-Παναθηναϊκός και από την πρώτη ημέρα φάνηκε, από τη ζήτηση, ότι το «Γεντί Κουλέ» θα γεμίσει. Από την ώρα που η κρητική ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της. με τη νίκη επί του Απόλλωνα, όλοι ζουν και αναπνέουν για το Κύπελλο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (θύρες 1,4. 5). 15 ευρώ (θύρα 3) και 20 ευρώ (θύρες 7. 8).
Στον αγωνιστικό τομέα, οι Μίρνες Σίσιτς. Μιχάλης Φραγκουλάκης μπήκαν μεν στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά δύσκολα θα είναι έτοιμοι.
Αντίθετα, ο Χρήστος Μπούρμπος είναι πιθανό να επανέλθει στο βασικό σχήμα, παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Στάθη στο δεξί άκρο της άμυνας. Κατά τ’ άλλα. ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να εμπιστευθεί την ομάδα που νίκησε τον Απόλλωνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook