Κέρδισε κατά κράτος τον Αναστασίου ο Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναδείχθηκε νικητής στην μάχη των πάγκων σημειώνοντας μια άτυπη νίκη επί του Γιάννη Αναστασίου, όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος.

Καταρχήν, ο Σα Πίντο αιφνιδίασε τον Αναστασίου όταν ξεκίνησε βασικό τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς αλλάζοντας τα πλάνα του αλλά και την διάταξη της ενδεκάδας του. Ήταν κάτι που όπως φάνηκε, ο Αναστασίου δεν το περίμενε καθώς ανέμενε ότι ο ΟΦΗ θα ξεκινούσε με δύο κεντρικούς μέσους. Ο Πορτογάλος επέλεξε να παρατάξει τον ΟΦΗ με ένα σφιχτό κέντρο και τρεις κεντρικούς μέσους με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κοπεί στην μέση.

Ο Μακρής είχε τον ρόλο “σκούπας” μπροστά από την αμυντική τετράδα εξαφανίζοντας τον Αντζαγκούν ενώ οι Κάλαϊτζιτς, Ντουντού έκαναν εξαιρετική δουλειά – ο πρώτος στον δημιουργικό τομέα και ο δεύτερος στον ανασταλτικό – με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην έχει κατοχή και σχεδόν καθόλου την μπάλα στα πόδια του. Τα τρικ του Σα Πίντο έπιασαν έναντι του Αναστασίου που όπως αποδείχθηκε και με τις αλλαγές που έκανε στην συνέχεια, δεν είχε καμία απολύτως απάντηση σε όσα έκανε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook