Τριποτσέρης: «Δεν έχω ξαναπαίξει με τέτοιον κόσμο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους κορυφαίους και σταθερούς – σε απόδοση – παίκτες του ΟΦΗ την φετινή σαιζόν, ο Θοδωρής Τριποτσέρης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την φετινή χρονιά και την μάχη με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Αρχικά, ο αγαπημένος «Τρίπο» είπε πως «ξέρουμε πως σε αυτά τα παιχνίδια, ειδικά όταν είναι δύο, το πιο σημαντικό είναι να μην δεχθείς γκολ. Από εκεί και πέρα ξέραμε πως θα μας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε όπως και έγινε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στον AthleticRadio 104,2

Για το αν περίμεναν τόσο νωθρό τον Παναθηναϊκό καθώς οι “πράσινοι” έκαναν την πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία στο 60’: «Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένα αμυντικά και είχαμε όλοι τους ρόλους μας και ξέραμε τι ζητάμε. Πήραμε αυτό που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ρισκάραμε λίγο παραπάνω και πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι 50-5ο. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη έδρα. Πάμε με το μυαλό μας ότι το παιχνίδι έχει λήξει 0-0 και πρέπει να περάσει ένα ακόμα 90λεπτο  να πάμε τελικό».

Για το αν ειναι στόχος ζωής η συμμετοχή στον τελικό: «Μπορεί κανένας από εμάς που αγωνιζόμαστε στον ΟΦΗ να μην ξαναπάει σε τελικό. Είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να την στείλουμε εκεί αλλά και να βρεθούμε σε ένα τελικό».

Για την πορεία της ομάδας και την εύκολη παραμονή: «Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα. Με την έλευση του Πίντο ρεφάραμε και στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Mαρτιου σώσαμε ουσιαστικά την κατηγορία. Πιστεύαμε από την αρχή στις δυνατότητες μας και ξέραμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ευελπιστώ να κρατήσουμε την 6η θέση ως το τέλος. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, γίναμε μια οικογένεια και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Όποιος παίζει τα δίνει όλα για το καλό της ομάδας. Ακόμα και παιδιά που δεν παίζουν πολύ προσφέρουν όταν τους ζητηθεί και είναι έτοιμοι».

Για αν περίμενε να ζήσει αυτά που ζει στον ΟΦΗ: «Εγώ φέτος πιστεύω κάνω το πιο παραγωγικό μου πρωτάθλημα. Με τέτοιο κόσμο δεν έχω παίξει ποτέ. Ποτέ με τις ομάδες που ήμουν τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμουν σε αυτό την θέση. Αν αναλογιστείς ότι μπορεί να βρεθούμε και στον τελικό είναι κάτι το πρωτόγνωρο  μένα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος όχι είναι μόνο ο 120ς παίκτης μας είναι αυτός που μας έχει δώσει την ώθηση από την αρχή ακόμα και όταν δεν πηγαίναμε σωστά Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια και χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο».

Για όσα συνέβησαν μετά το τέλος τους αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τα τραγούδια μαζί με τον κόσμο: «Κανείς μας δεν το έχει ζήσει αυτό. Είναι κάτι το φοβερό. Αυτή τη δίψα του κόσμου την έχουμε και εμείς. Να πάμε την ομάδα τελικό και να δούμε ένα ΟΑΚΑ με κόσμο από την Κρήτη Δεν είναι αυτά θέματα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι πολύ καλό και όλοι που είναι πίσω από την ομάδα δουλεύουν σκληρά. Έχουμε ακόμα ένα 90λεπτο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook